سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

تولید بیش از 2 هزار و 700 تن گوشت سفید در مرغداری‌های دهاقان

بیش از 2 هزار و 700 تن گوشت سفید در مرغداری‌های شهرستان دهاقان تولید شد .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،معاون اداره جهاد کشاورزی شهرستان دهاقان افزايش دوره هاي جوجه ريزي واحدهاي توليد نسبت به سال گذشته، استفاده از تسهيلات سامانه رفع موانع توليد و افزايش ظرفيت برخي از واحدها را ازدلایل افزايش توليد گوشت سفيد در واحدهاي مرغداري هاي این شهرستان در نيمسال اول، اعلام کرد .

محسن مردانی با اشاره به اینکه مرغداریهای دهاقان در هر دوره، ظرفیت تولید 931 هزار و 500 قطعه جوجه را دارند گفت : دراین مرغداری‌ها در 6 ماهه‌ نخست امسال، بیش از یک میلیون و 500 هزار قطعه جوجه، برای توليد گوشت سفيد جوجه‌ریزی شد، که نسبت به سال گذشته 20درصد افزايش داشته است.

در شهرستان دهاقان 49 واحد مرغداری گوشتی فعالیت می کند .



انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.