سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هنر ایرانی الگوی هنرمندان كشورهای عرب‌زبان است

هنرمند لبنانی این حجم از توجه و استقبال از محرم و صفر در ایران و سادگی به كار رفته در آثار را بسیار باشكوه‌تر از سایر كشورهای منطقه خواند.

به گزارش حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین یونس هنرمند لبنانی حاضر در افتتاحیه دهمین سوگواره هنر عاشورایی آثار تولید شده توسط هنرمندان ایرانی در زمینه عاشورا را بسیار تأثیرگذار خواند و گفت: نمایشگاه های متعددی كه در كشورهای عربی برگزار می شود نشان دهنده این است كه هنرمندان ایرانی ارادت ویژه ای به عاشورا و قیام امام حسین (ع) دارند و خلاقیتی كه در كشیدن طرح ها وجود دارد از توانمندی وصف ناشدنی هنرمندان ایرانی حكایت می كند.
 
وی تصریح كرد: هنرمند ایرانی نیاز به معرفی ندارد و هنرمندان و مخاطبان عرب زبان همیشه انتظار كارهای خوبی را از آن‌ها دارند و برگزاری كارگاه‌های اموزشی و نمایشگاه در كشورهای عربی همواره به اعتلای هنر كشورهای منطقه كمك شایانی كرده است.
 
این نقاش لبنانی درخصوص فعالیت‌های هنری این كشور در زمینه تولید آثار عاشورایی هم این طور گفت: در بیروت، انجمن هنری به اسم ابداع هر سال مراسم تابلونویسی در  زمینه خطاطی و نقاشی را با دعوت از هنرمندان جوان برگزار می كند كه با توجه به استقبال هنرمندان، امسال، چندین مركز و انجمن هنری دیگر نمایشگاه های عاشورایی را برگزار كردند كه امیدواریم با حمایت مراكز فرهنگی و هنری ایران و برگزاری كارگاه های آموزشی توسط هنرمندان مطرح ایران شاهد درخشش هر چه بهتر هنرمندان لبنانی باشیم.
 
وی پوسترهای عاشورایی را كه در خیابان‌های شهر تهران وجود دارد در مقایسه با كشورهای منطقه بی‌سابقه خواند و بیان داشت: این حجم از توجه و استقبال از محرم و صفر در ایران و سادگی به كار رفته در آثار تصویرسازی، پوستر و عكس بسیار باشكوه‌تر از سایر كشورهای منطقه است و نمونه آن را در كشورهای دیگر خیلی كمتر شاهد هستیم و باید گفت هنرمندان ایرانی در صف اول خلق اثر عاشورایی هستند.  
 
یونس، پژوهش را یك ركن اساسی در پیشرفت هنر معاصر دانست كه باید به تقویت آن بپردازیم و تأكید كرد: بدون پشتوانه كار كردن نه تنها در هنر بلكه در هیچ كار دیگری جواب نمی دهد و ممكن است حتی ما را دچار اشتباه هم كند. یكی از دلایل پیشرفت هنرهای سنتی ما توجه هنرمندان آن به پژوهش است كه توانسته آن‌ها را دردنیای معاصر از جایگاه پر اهمیتی برخوردار سازد.
 
گفتنی است این هنرمند لبنانی در زمینه خطاطی كلاسیك و به‌ ویژه نستعلیق و همچنین نقاشی كلاسیك و انتزاعی فعالیت می‌كند و دوره‌های خوش‌نویسی را در انجمن خوش‌نویسان ایران گذرانده است.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.