سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

درجه بندی گوشت قرمز بهانه ای برای گران فروشی

رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده گفت: با توجه به آنکه ایراداتی بر درجه بندی گوشت قرمز وارد است از این رو تنها اجرای این امر توجیه مناسبی برای افزایش قیمت است.

منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به  مزایای طرح شناسنامه دار شدن کشتار کنندگان و توزیع کنندگان گوشت اظهار داشت: گرچه با شناسنامه دار شدن کشتارکنندگان و توزیع کنندگان تا حدودی بازار ساماندهی می شود، اما عرضه گوشت براساس درجه بندی کیفیت با اما و اگرهایی همراه است.

وی با بیان اینکه ایراداتی  بر برچسب زدن قیمت گوشت وارد است، افزود: با توجه به آنکه مصرف کنندگان اطلاع کافی از  درجه بندی گوشت ندارند، لذا اجرای این امر تنها توجیه مناسبی برای گرانی است.

پوریان ادامه داد: با اجرای سیاست عرضه گوشت براساس کیفیت سودی عاید تولیدکننده و مصرف کننده نمی شود، حال جای سوال است که عرضه گوشت های وارداتی جزء کدامیک از درجه بندی های کیفی محسوب می شوند؟

رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده تصریح کرد: از آنجا که درجه بندی گوشت در هیچ جای دنیا وجود ندارد  اتخاذ چنین سیاستی تاثیر مثبتی بر روند بازار نخواهد گذاشت.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.