به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
یاسوج؛ علی مرادی گفت: این میزان محصول از 9 هزار و 50 کلونی زنبور عسل برداشت شده است.
وی اظهار کرد: بخشی از عسل تولیدی گچساران از توابع کهگیلویه و بویراحمد به شهرستانها و استانهای همجوار صادر میشود.
براساس آمارها سال گذشته 91 هزار کیلوگرم عسل در این شهرستان تولید شده بود.
بهره برداران، آلودگی هوا را عامل کاهش تولید عسل در گچساران میدانند.
تولید
کنندگان عسل در گچساران همواره از غیرواقعی بودن قیمت این محصول به دلیل
نبود صنایع بسته بندی و فراهم نبودن بستر صادرات به خارج از کشور به عنوان
مشکلات اصلی خود یاد میکنند.
عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص
درمانی زیادی دارد زیرا عسل یک ماده قندی است و میتواند در درمان بسیاری
از بیماریها مؤثر باشد.
به گفته کارشناسان عسل طبیعی اثر ضد باکتریایی دارد ومی تواند برای درمان زخمها و برخی از عفونتهای ناشی از سرماخوردگی مفید باشد.
برای تسریع در بهبود زخمهای ناشی از سوختگی و زخمها با خراشهای بافتی نیز این ماده غذایی مفید استفاده میکنند.
انتهای پیام/ش