سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فریب تبلیغات را نخورید؛

شوره شدید سر با شامپو درمان نمی شود

یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با بیان اینکه شوره سر بسته به اینکه از چه نوعی است، درمان خاص خود را می طلبد، گفت: مردم نباید فریب تبلیغات رنگارنگ شامپوهای ضد شوره را بخورند، زیرا این شامپوها در بهترین حالت، فقط شوره های خفیف را درمان می کنند.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  دکتر سید مسعود داوودی  اظهار داشت: شامپوهای ضد شوره سر موجود در بازار برای درمان هر نوع شوره ای مناسب نیست.
 
این متخصص پوست و مو با بیان این که همه شامپوها شوره سر را درمان نمی کنند، افزود: شامپوهایی که دربازار وجود دارند یا در صدا و سیما تبلیغ می شوند، شوره های خفیف را درمان می کند. اما در موارد شدیدتر بیمار حتما باید به پزشک مراجعه و نسخه درمانی دریافت کند. ضمن این که درمان شوره سر مقطعی است و بیمار گاهی باید درمان را تکرار کند.
 
وی همچنین به نقش حنا و گل سرشوی در درمان شوره سر اشاره کرد و گفت: حنا مفید است، اما به دلیل رنگ قرمز و نارنجی که ایجاد می کند، ممکن است چندان خوشایند افراد نباشد. گل سرشوی نیز چون شستشوی آن سخت بوده و ممکن است مقداری از مواد روی مو باقی بماند،  چندان مطلوب نیست و ممکن است خودش تولید شوره کند.
 
داوودی توضیح داد: شوره سر در اثر تجمع سلول های مرده پوست به وجود می آید و زمانی که به شکل دسته جمعی ریزش می کنند، ما شاهد تشکیل شوره سر هستیم.
 
این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه شوره سر به دلایل مختلفی ایجاد می شود، افزود: معمول ترین علت آن خشکی بیش ازحد پوست سر است که باعث ایجاد شوره سر می شود. بیماری «اگزمای شوره سر» که به آن «درماتیت سبوره»  نیز می گویند؛ در به وجود آمدن شوره سر بی تاثیر نیست. در افرادی که زمینه پوست شان چرب است، قارچ های ذره بینی رشد می کنند. در اثر رشد این قارچ ها التهابی به وجود می آید و به همین علت ممکن است شاهد افزایش پوسته ریزی در بیمار باشیم.
 
وی در ادامه به نقش استرس و بی خوابی در ایجاد شوره سر اشاره کرد و گفت: بی خوابی و استرس سیستم ایمنی فرد را تضعیف کرده ودر نتیجه بیماری شدت پیدا می کند. نوع دیگری از شوره سر را می توان در بیماری ژنتیکی«پسوریازیس» یافت که غیر از سرقسمت های دیگر بدن را نیز ممکن است درگیر کند.
 
مسعودی با بیان این که در بیماری پسوریازیس، پوسته ریزی در سر به شکل خشک و صدفی دیده می شود، افزود: این بیماری درمان قطعی ندارد و در این حالت، همان درمان های لازم برای شوره سر را تجویز می کنیم.

منبع: سلامت آنلاین
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.