به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ مدیرکل راه و شهرسازی گلستان در ششمین جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان گفت: تقاطع لیوان شرقی، تقاطع ایمر(مزرعه) و سه راهی کلاله از جمله این نقاط است که عملیات آشکارسازی و ایمنسازی آنها به مرحله بهرهبرداری رسیده و عملیات اجرایی برخی از نقاط دیگر مانند سه راهی یساقی و ورودی آق قلا نیز، در حال انجام است.
ابراهیم مبارکقدم افزود: امسال 123 نقطه دارای تصادف دیگر در گلستان شناسایی شده که 48 نقطه به عنوان پرتصادف از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور به استان ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: تامین اعتبار، ایمن سازی و واگذاری اجرای عملیات آشکارسازی و تامین حداقل الزامات ایمنی راه در نقاط پرتصادف و دارای تصادف با نظر تیم استانی به اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، اطلاعرسانی تشکیل اداره کل جدید راهداری و حمل و نقل برای پیگیری مکاتبات مربوطه از مهمترین مصوبات این جلسه بود.