به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید رجب موسوی مسئول نمایندگی غله شهرستان جویبار از برگزاری دوره آموزشی خبازان در این شهرستان خبر داد.
وی گفت: یک دوره آموزشی خبازان شهرستان جویبار با حضور رحیمی مدیرکنترل کیفی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو و جمعی از خبازان برگزار شد.
وی افزود: این دوره آموزشی در راستای هماهنگی های بعمل آمده از سوی شرکت غله و اداره کل فنی و حرفه ای استان و با هدف کاهش ضایعات و ارتقای کیفیت نان انجام گرفت.
مسئول نمایندگی غله شهرستان جویبار گفت : رعایت موارد بهداشتی و نگهداری آرد در انبار خبازی، اختلاط و الک نمودن آرد، فرآیند به عمل آوری خمیر و پخت نان، مضرات جوش شیرین و همچنین مزایای نان سبوس دار از مهمترین موضوعات این دوره آموزشی بود.
انتهای پیام/