قاسم نژاد افزود: این آفت قرنطينه ای است که زمستان گذرانی آن در ميوه های پوسيده و در خاک است و دارای 10 تا 12 نسل و 200 نوع ميزبان از جمله انجير، مركبات و خرمالو است.
وی با بیان اینکه كارت زرد رنگ و تله فرمونی از راههای تعيين آلودگی آفت مگس میوه است، افزود: میوههای آلوده در عمق 0.5 متری دفن شود و یا با استفاده از قراردادن درون بشكه ریختن نفت يا گازوئيل میوههای آلوده معدوم سازی شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه جمع آوری و معدوم كردن ميوه های آلوده و مشكوک از روش های كنترل این آفت است، گفت: استفاده از طعمه مسموم پروتئين هيدروليزات با اضافه مالاتيون 2 در هزار، برداشت تمامی ميوه ها، جلوگيری از نقل و انتقال ميوه آفت زده، انجام مبارزه زراعی در فصل سرما و عدم انبار ميوه آلوده و صادر نكردن ميوه آلوده از دیگر روش های كنترل آفت مگس میوه است.
انتهای پیام/