به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بوشهر، دکتر رضا نعمتی افزود: مصرف مواد غذایی سالم مانند ماهی، سبزیهای و غلات و پرهیز از دخانیات، ورزش کردن، کنترل وزن، پرهیز کردن از الکل، نمک و میتواند از بروز سکته مغزی جلوگیری کند.
مسوول برنامه سکته مغزی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر (برنامه 724) ادامه داد: فشارخون بالا، کلسترول بالا، دیابت و چاقی ازجمله بیماریهای مزمنی هستند که سبب افزایش احتمال بروز سکته مغزی میشوند.
دکتر نعمتی، بابیان اینکه سکته مغزی میتواند به عللی مانند بسته شدن یا پاره شدن یکی از رگهای خون رسان مغز ایجاد شود، تاکید کرد: اگر بیماری که مبتلا به سکته مغزی شده، در مدتزمان طلایی یعنی زیر سه ساعت به مراکز درمانی منتقل شود، میتوان بسیاری از عوارض این بیماری را کاهش داد.
مسوول برنامه سکته مغزی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر (برنامه 724) گفت: بروز ناگهانی ضعف و بیحسی در یکطرف بدن، تغییر ناگهانی دید در یک یا دو چشم یا دشوار شدن بلع غذا، بروز ناگهانی سردردهای شدید بدون علت، بروز مشکلات شدید همراه با سرگیجه هنگام راه رفتن و بروز مشکلات ناگهانی در صحبت کردن و شناخت دیگران از علایم و نشانههای سکته مغزی هستند.
انتهای پیام/ ش