سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد؛

آغاز طرح پایش باقی مانده ها در گوشت مرغ

طرح پایش باقی مانده ها در گوشت مرغ خراسان شمالی آغاز شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد،، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت:طرح ملی پایش باقی مانده های آنتی بیوتیک، سموم و مواد شیمیایی در مرغ زنده و لاشه طیور کشتاری خراسان شمالی، هم زمان با سراسر کشور آغاز شد.

علی اکبردلیرصحرایی گفت: در این طرح، از خون طیور زنده در مزارع پرورش مرغ و گوشت و آلایش طیور کشتارشده در کشتارگاه ها نمونه های لازم، اخذ و به آزمایشگاه های مرجع تعیین شده از سوی سازمان دامپزشکی کشور ارسال می شود.

وی تصریح کرد: در همین راستا از شبکه های دامپزشکی شهرستان های تابعه خواسته شد تا ضمن ابلاغ موضوع به مرغداران و یادآوری دستورعمل های سازمان درخصوص رعایت دوره پرهیز از کشتار پس از مصرف آنتی بیوتیک در مزارع و شیوه نامه برخورد با متخلفان احتمالی، زمینه اجرای هر چه بهتر این طرح تسهیل شود.

گفتنی است: در خراسان شمالی 90 مرغداری گوشتی و 3 کشتارگاه صنعتی طیور دایر است.

انتهای پیام/ط

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.