وی با اشاره به اینکه در حال حاضر زمینههای اقتصادی و گردشگری تبریز در ارتباط با هامبورگ، چشمگیرتر از سایر شهرهای اروپایی است، اظهار داشت: افزایش خطوط هوایی تبریز و اروپا با اولویت هامبورگ، زمینههای ارتباط شمالغرب کشور را با شهرهای مختلف آلمان و حتی کشورهای همجوار آن، فراهم کند.
وی یادآور شد: در حال حاضر شمار قابل توجهی از گردشگران، محققان و فعالان اقتصادی، برای تردد بین تبریز و هامبورگ، ناچار از سایر خطوط واسطه استفاده میکنند، از این رو، راهاندازی پرواز تبریز - هامبورگ، میتواند این معضل را برطرف کرده و به سهولت ارتباطی دو شهر منجر شود.
شهردار تبریز متذکر شد: شهرداری تبریز با هماهنگی و مشارکت اتاق بازرگانی تبریز، نمایشگاه بینالمللی تبریز، اتاق اصناف، فرودگاه بینالمللی، نمایندگی وزارت خارجه و ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، از برنامههای فعالیت هواپیمایی قشم در تبریز حمایت میکند.
محمود شکرآبی، مدیرعامل شرکت هواپیمایی قشم نیز در این دیدار با اشاره به اینکه بسترهای گسترش پروازهای بینالمللی در تبریز فراهم است، اظهار داشت: طبق جلسهای که در ماههای اخیر با مسئولان فرودگاهی کشور صورت گرفتهاست، مقرر شده تبریز، پروازهای خارجی این شرکت، با اولویت تبریز مورد توجه قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه شرکتهای هواپیمایی اروپا اخیراً قوانین جدیدی در توسعه خطوط هوایی وضع کردهاند، گفت: بر این اساس، قشمایر اولین شرکت هواپیمایی است که علیرغم قوانین سرسختانه جدید، مجوز ورود به جامعه اروپایی را گرفته است.
شکرآبی، هواپیمایی قشم را جزو سه ایرلاین برتر کشور خواند و افزود: هماکنون با تقاضاهای گوناگونی برای فعالسازی خطوط ارتباطی با شهرهای بروکسل، پاریس، کلن، آمستردام و استکهلم مواجهیم؛ با اینحال، اولویت این شرکت راهاندازی خط هوایی تبریز – هامبورگ است.
وی ابراز
امیدواری کرد: همکاریهای شهرداری تبریز در این خصوص، زمینههای فعالیت این خط هوایی
را هر چه سریعتر فراهم کند.
انتهای پیام/ش