به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ میرروحالله محمدی در نشست با بافندگان گلیم موران و برخی مسئولان روستایی گرمی اظهار داشت: با توجه اهمیت صنایع دستی و نقش آن در اقتصاد خانواده، هدف از برگزاری این جلسه توجیه بافندگان برای تولید گلیمهایی مطابق سلیقه بازار و اهمیت بیمه مشاغل خانوادگی و احیا و برندسازی گلیم موران است.
وی روستای اوماستان را یکی از مراکز عمده تولید گلیم موران از زمانهای گذشته معرفی کرد و گفت: با توجه به مهارت بافندگان سنتی گلیم روستای اوماستان مقرر شده است شرکت تعاونی تامین لوازم مشاغل خانگی فدک گرمی با نظارت اداره میراث فرهنگی شهرستان گرمی، دورههای آموزشی کوتاه مدت رایگان به منظور آشنایی بافندگان با نقشه و نقشه خوانی گلیم برگزار کند.
محمدی از بافت یک هزار مترمربع گلیم در هر ماه توسط بافندگان روستای اوماستان پس از گذراندن دورههای آموزشی یاد شده و فروش آن توسط شرکت تعاونی تامین لوازم مشاغل خانگی فدک خبر داد و افزود: کنترل کیفیت تولید این گلیم در روستای اوماستان با نظارت اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی و شرکت فدک صورت خواهد گرفت.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی با اشاره به استقبال بیش از 50 بافنده گلیم روستای اوماستان از این طرح که بیشترین تعداد آنها را بانوان تشکیل میدهند، اظهار کرد: لوازم مورد نیاز بافندگی توسط این شرکت به بافندگان در درب خانه تحویل و محصولات تولیدی نیز به طور مستقیم از بافندگان خریداری خواهد شد.
وی به اهمیت برندسازی محصولات و درج نام گلیم موران در محصولات با هدف معرفی و شناساندن آن در بازار تاکید و بیان کرد: بر اساس نیاز بازار به نقشههای پرتقاضا در تولید محصولات اولویت داده شود.
انتهای پیام/ع