به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، هاشم بالدی، مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با بیان اینکه این جلسات باید از همان 2 سال پیش همزمان با اوج مراجعات به بیمارستانها برگزار میشد و به نتیجه میرسید، بیان داشت: موضوع پیشگیری را مطرح میکنند اما با چه مستند علمی میتوانیم پیشگیری کنیم؛ ما چیزی در این خصوص در اختیار نداریم.
وی با اشاره به اینکه بر اساس گزارش هواشناسی فردا بارندگی خواهیم داشت، گفت: اخطاری در این خصوص اعلام کردیم تا مردم از تردد غیرضروری خودداری کنند، اما ما مردم را در گردوخاک محدود میکنیم، در بارندگی نیز از آنها میخواهیم که تردد نکنند. نمیتوان به این شکل کار را انجام داد بلکه باید نسخه واحدی پیچیده شود.
بالدی افزود: در خصوص این پدیده چندین سؤال مطرح است؛ فردا بارندگی رخ میدهد و ممکن است 25 هزار نفر به بیمارستانها مراجعه کنند. البته تاکنون حتی یک مورد فوتی به دلیل تنگی نفس گزارش نشده است اما مراجعات گستردهای داشتهایم.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با طرح این پرسش که متولی اصلی مطالعات در این تیم باید چه سازمان یا دستگاهی باشد، تصریح کرد: باید متولی اصلی مطالعات مشخص شود که بگوییم فلان مرجع در حال انجام تحقیقات و بررسیهای لازم است و همه دستگاههای دیگر به آن کنند تا علت شناسایی شود.
این مقام مسئول همچنین بر لزوم وجود یک برنامه کاری مشخص تأکید کرد و اذعان داشت: باید مشخص شود که تاکنون چه اقداماتی انجام شده و همه اقدامات و پژوهشها جمعبندی و به صورت یک گزارش تدوین شود؛ نتایجی که تاکنون حاصل شده نیز باید گردآوری و مشخص شود که آیا این نتایج حاصل مطالعات مستند بوده است.
هاشم بالدی تأکید کرد: استاندار سابق برای واگذاری مطالعات بومی به دانشگاههای استان، تلاش بسیاری کرد و اگر در این 2، سه سال نتوانیم کاری انجام دهیم و علت این پدیده را شناسایی کنیم، اتفاقی مانند مطالعات سد گتوند رخ میدهد که به دانشگاه تهران واگذار شد.
وی اظهار داشت: انتظار میرود از برگزاری این جلسات این موضوعات استخراج و به مدیریت بحران اعلام شود که بتوانیم با مردم بهطور شفاف و صریح مطرح کنیم. اکنون مردم در هالهای از ابهام هستند. همچنین باید یک برنامه زمانبندی مشخص شود که بتوان بهطور مثال اعلام کرد تا 2 ماه دیگر نتایج مشخص میشود.'
انتهای پیام/گ