سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تکذیب واردات آرد ذرت سبوس‌دار / فقر آهن در زنان باردار به 15 درصد کاهش یافت

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت واردات آرد ذرت سبوس دار را به شدت تکذیب کرد و گفت:‌ پخت نان توسط این آرد غیر ممکن است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛زهرا عبدالهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در نشست خبری که امروز در ساختمان وزارت بهداشت برگزار شد گفت: سوء تغذیه ناشی از بیش خواری یا کمبود ریز مغذی‌ها ایجاد می‌شود. شاید در دو دهه گذشته یکی از مشکلات شایع سوء تغذیه کودکان زیر 5 سال بود که در اثر آن شاهد 20 درصد کوتاهی قد و 16.6 درصد کم وزنی در این کودکان بودیم. 

وی ادامه داد: اکنون با اقداماتی که ظرف 3 سال اخیر در شبکه‌های بهداشتی و درمانی کشور انجام شد کم وزنی به 4.08 و کوتاه قدی به 6.8 کاهش پیدا کرده است. بنابراین سوء تغذیه در کودکان زیر 5 سال با کاهش 75 درصدی روبرو شده است. 

وی با اشاره به کمبود 50 درصدی آهن در تمام گروه‌های سنی عنوان کرد: 10 سال پیش 21.4 درصد از زنان باردار با کمبود آهن روبرو بودند اما اکنون این میزان به 14 درصد یعنی پایین‌تر از شیوع فقر آهن در آمریکا و کشورهای اروپایی رسیده است. 

عبدالهی اظهار داشت: توزیع رایگان مکمل‌های ریز مغذی، مراقبت‌های تغذیه‌ای و مراقبت‌های دوران بارداری در قالب طرح تحول سلامت وضعیت را مطلوب ساخت. در حوزه کمبود روی نیز سال‌های اخیر مداخلاتی صورت گرفته است. 

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: واردات آرد ذرت سبوس‌دار را به کشور تکذیب می‌کنم چرا که به طور کلی واردات آرد و به طور مشخص آرد ذرت به کشور انجام نمی‌شود، از طرفی پخت نان توسط آرد ذرت سبوس‌دار غیر ممکن است. گندم نیز از سال‌هایی که جهاد کشاورزی تولید داخل را پاسخگو ندانست وارداتش آغاز شد. 

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.