به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، شهباز خواجوی، مدیرکل تعاون روستایی خوزستان گفت: با اجرایی شدن طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری و حل مشکل زیرساختها پیشبینی میشود 5.2 تن به ظرفیت تولید گندم استان اضافه شود.
وی در جلسه کارگروه آرد نان که در محل سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، اظهار کرد: سالانه خریداری گندم صورت میگیرد و گندمهای خریداری شده توسط شرکتهای تعاون روستایی 100 درصد خصوصی است.
خواجوی با بیان اینکه برای ظرفیت 30 هزار تن گندم در استان با هزینه شرکتهای تعاونی، انبار ساخته شده است، عنوان کرد: به طور حتم با کمیت 80 تا 90 درصد که در زمان برداشت به میزان گندم اضافه میشود چنانچه ظرفیت پر شود یا برداشت گندم دیر صورت بگیرد ریزش خواهیم داشت و پیامدهای منفی این جریان خطرناک خواهد بود.
مدیرکل تعاون روستایی استان بیان کرد: گندمهای خریداری شده در فضای باز جمعآوری و حمل آنها به سیلو توسط 72 شرکت تعاون روستایی انجام شد.
خواجوی با اشاره به مشکلات زیرساختی در داشتن انبار گندم متذکر شد: اگر بخواهیم گندم آسیب نبیند و به لحاظ زیر ساختی انبارهای مسقف داشته باشیم باید اقدام به احداث سیلوهای جدید در مناطق مختلف بکنیم
وی با بیان اینکه ظرفیت ذخیره 11 میلیون تن گندم در سیلوها را نداریم تصریح کرد: شهرهایی که بیشترین میزان تولید گندم را دارند بیش از شهرهای دیگر با مشکل کمبود انبار گندم مواجه هستند.
خواجوی گفت: گندم استان خوزستان به عنوان یک محصول استراتژیکی بهترین نوع گندم است اما به دلیل همین مشکلات کیفیت آن دچار مشکل شده است.
این مسؤول تاکید کرد: با اجرایی شدن طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری و حل مشکل زیرساختها پیشبینی میشود 5.2 تن به ظرفیت تولید گندم استان اضافه شود.
خواجوی با اشاره به دریافت تنها 900 میلیون تومان به عنوان پول چادری که روی گندمها میگذارند تا از خراب شدن و تلف شدن آنها جلوگیری شود یادآور شد: برای احداث سیلو در شهرهای حمیدیه، بهبهان، رامشیر و شوشتر اعتبار نیاز داریم.
انتهای پیام/م