وی افزود: با حضور محیطبانها در مدارس، دانشآموزان ضمن آشنایی با این شغل و نیروهای محافظ طبیعت، دغدغههای محیط بانها، مسائل، مشکلات و مخاطرات محیط زیست را به شکل داستانوار از زبان خود آنان میشوند.
رئیس اداره محیط زیست شهر تهران گفت: تمام دنیا این موضوع را پذیرفته و دریافتهاند که آموزش روی کودکان، نوجوانان و جوانان به دلیل قرارگیری در سن رشد و تقویت ساختار ذهنی و فکری، بیشترین تأثیر را در تغییر باورها و رفتارها میگذارد.
بازگیر تصریح کرد: یکی از بهترین راهکارها و مؤثرترین اقدامات بحث فرهنگسازی، ارتقاء دانش زیست محیطی و در نهایت حرکت به سمت و سوی تغییر باورها و رفتارها است.
وی افزود: با تغییر باورها و رفتارها، به جای تخریب، شاهد رفتارهای حفاظتی از جانب مردم خواهیم بود، از همین رو تفاهمنامهای را با آموزش و پرورش منعقد کردهایم تا با فعالیتهای زیست محیطی محیط بانها در سطح مدارس و ارتباط با 3 قشر فرهنگیان، اولیا و دانشآموزان بعنوان قشرهای تأثیرگذار به تغییر رفتارهایمان با طبیعت، بیانجامیم.
رئیس اداره محیط زیست شهر تهران تصریح کرد: معمولاً محیطبانها، هم توان برقراری ارتباط را دارند و هم از دانش کافی برخوردارند، بنابراین در دیدار خود با دانشآموزان، در تشریح مسائل و انتقال تجربیات بسیار قوی عمل میکنند.
بازگیر تأکید کرد: ما باور داریم که دانشآموزان بعنوان نسلهای آینده، این نیاز و حق را دارند که بدانند کجای زیست خود قرار داشته و چه نقشی در برابر سرمایههای حیات خود دارند.
وی گفت: دانشآموزان حق دارند که از وضعیت آب و هوا، تنوع زیستی و خاک دنیای زندگی خود با خبر شوند و باید به سمت و سویی برویم که اجازه دهیم این قشر، در حفظ محیط زیست کشور کوشیده و برای آن تصمیم بگیرند.