به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ دبیر ستاد فناوری سلول های بنیادی در آئین آغاز به کارنوزدهمین ستاد توسعه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در گرگان گفت: این آیین نامه تا پایان سال تدوین و اجرایی می شود.
امیرعلی حمیدیه افزود: آئین نامه های تولید مواد سلول، بافت و ژن درمانی با مشارکت سازمان غذا و دارو و 'مراکز اهدا کننده سلول بنیادی خونساز ایران اجرایی شده است.
وی ادامه داد: مهمترین برنامه های این ستاد سرمایه گذاری در حوزه های آموزش، پژؤهش، توسعه منابع انسانی، تجاری سازی تولیدات و بازازیابی و گسترش مراکز ارائه خدمات سلولی است.
حمیدیه اضافه کرد: دانشگاه ها بیش ازگذشته به بحث تولید ثروت توجه کنند و کشور برای کسب درآمد در آینده نیاز مبرم به ثروت علمی دارد.
وی خاطر نشان کرد: یکی از راهکارها بها دادن و رونق شرکت های دانش بنیان با همکاری دانشگاه های کشور است.
در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان هم گفت: بیماری های سخت و لاعلاج بار مالی سنگینی به دوش خانواده ها می گذارد و استفاده از فناوری سلول های بنیادی می تواند بسیاری از این مشکلات درمانی را برطرف کند.
تقی ریاحی افزود: انتظار داریم از روئسای دانشگاه های گلستان با فعال کردن این ظرفیت ها در در رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان کمک کنند.
مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در حوزه سلول های بنیادی، سال 91 تاسییس و از سال 92 فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.