به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مسئول مرکز شماره سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیشابور گفت: همه ساله در ایام ماه محرم و صفر مردم نیشابور نسبت به پخت حلوا اقدام می کنند تا پذیرای عزاداران حضرت سید الشهدا«ع» و اصحاب باوفایش باشند.
زهره اکبرآبادی افزود: یكی از مقویترین دسرهای سنتی كه در اغلب سفره های ایرانی و مردم نیشابور پیدا میشود، حلواست که به شکل های مختلف پخته و تزیین می گردد.
اکبرآبادی تصریح کرد: مسابقه ی پخت حلوا در نیشابور برای انواع حلوا های محلی و غیر محلی برگزار شد که در این مسابقه اعضای مرکز شماره سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان حلوای رولت،قند،حلوای هویج،حلوای خرما،حلوا زعفران ، گردویی و...ارائه داده شد. مسئول مرکز شماره سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیشابور گفت: با توجه به اینکه در ایام سوگواری محرم و صفر یکی از آیین های سنتی در منطقه پخت حلوا و غذای نذری می باشد جهت آشنا کردن و رواج این سنت پسندیده این مسابقه ترتیب داده شد که یک شوق و اشتیاق در بین اعضا وخانواده ایشان ایجاد شد تا پخت و تهیه ی انواع حلوا را آموزش ببینند.
انتهای پیام//ی.م