وی درادامه افزود: فروشندگان به ویژه در حوزه لوازم خانگی بیشتر به دنبال تهیه اجناسی با قیمت پایینتر وسود بیشتر هستند و کمتر به فکر پرداخت گمرکی تعیین شده اجناس هستند.
فتحی تصریح کرد:به هرمیزان که قیمت اجناس مناسب تر باشد،مصرف کننده بیشتر ازآن استقبال می کند اما مسئله مهم این است که ورود کالاهای قاچاق به مرور زمان سبب کاهش گردش پولی،افزایش تورم وگسترده شدن رکود در سیستم اقتصادی بازار می شود و این امر کسب و کار را دچار اختلال می کند.
نایب رییس بلور چینی ولوستر تهران در ادامه با اشاره به این موضوع که تولیدات داخلی ما درحوزه بلور تنها جوابگوی 30 درصد از نیاز داخلی است،افزود: اگر چه بخشی ازتولیدات ما به خارج ازکشور صادر می شود اما کشوری که خود واردکننده است نمیتواند درحوزه صادرات موفقیت چندانی کسب کند.
فتحی اذعان داشت:به دلیل نبود نظارت کافی بر واردات کالا هر وارد کنندهای مطابق با سلیقه خود و بدون توجه به استانداردهای لازم اجناس را وارد کرده که این امر عامل ورود کالاهای بی کیفیت می شود.
وی با اشاره به فرهنگ اشتباه مصرف کننده های ایرانی بیان کرد:درخواست مردم برای خرید اجناس خارجی موجب شده تابسیاری ازفروشندگان داخلی تولید خود را به نام جنس خارجی به خریدار تحمیل کنند.
انتهای پیام/