سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد؛

تشکیل ستاد مقابله با آسیب های اجتماعی در دستگاه های اجرایی

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت :چالش ها و مسائل پیش روی زنان و خانواده نیازمند اقدام فوری است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،شهیندخت مولاوردی در جریان این بازدیداز مرکز نگهداری و درمان و کاهش آسیب ماده ی 16  ویژه ی زنان معتاد متجاهر کارتن خواب در مشهدافزود: تمام تلاش این معاونت در سه سال گذشته بر انجام ریل گذاری درست در حوزه زنان و خانواده بوده است.

وی گفت: دولت یازدهم با شعار آرامش در سیاست، آسایش در اقتصاد و امنیت در فرهنگ از طریق نجات اقتصاد، احیای اخلاق و تعامل سازنده و موثر با جهان شکل گرفت و یشترین رای را زنان و جوانان به رئیس جمهوری دادند و رای آنان در آن شرایط رای به تغییر تعبیر شد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده  گفت: در این راستا در حوزه زنان و خانواده هم با رویکرد جدید مبتنی بر مبانی مصرح در اسناد بالادستی کار را شروع کردیم و بر اساس ماده 230 قانون برنامه پنجم توسعه باید در 14 محور، تفاهمنامه همکاری با دستگاه های اجرایی برای اقدامات قانونی منعقد می شد که تاکنون 20 تفاهم نامه، 80 پروژه و 45 موافقت نامه اجرایی با دستگاه های مختلف به امضا رسانده ایم.

مولاوردی افزود: برخی از این تفاهمنامه ها و طرح ها در مراحل پایانی است و در برخی موضوع ها که اخیرا احصا شده در حال انعقاد تفاهم نامه ها هستیم و طی این مدت سعی کرده ایم جایگاه زنان و خانواده را به سطح اصلی خود برسانیم.

وی اظهار کرد: در مرحله بعد توجه به این مباحث، ایجاد حساسیت در جامعه و جلب مشارکت حداکثری برای پرداختن به این مسائل مد نظر است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در برنامه ششم هدف گذاری بر کاهش 25 درصدی آسیب های اجتماعی است که امروز تبدیل به دغدغه ملی کشور شده و در عالی ترین سطح توجهات را به خود جلب کرده است.

مولاوردی افزود: هم اکنون در تمام دستگاه های اجرایی ستاد مقابله با آسیب ها تشکیل شده و 17 کارگروه راه اندازی گردیده است.

وی ابراز امیدواری کرد: با این اقدامات و تلاش ها و رویکرد محوری در توجه به این آسیب ها که مبتنی بر پیشگیری و درمان است، آسیب های اجتماعی کاهش یابد.

مرکز نگهداری زنان معتاد متجاهر در مشهد از سال 1391 راه اندازی شده که تاکنون یک هزار و 500 زن معتاد متجاهر را پذیرش و تحت درمان قرار داده و پس از بازیابی سلامت به جامعه بازگردانده است.

هم اکنون 150 زن معتاد در این مرکز نگهداری شده و در چرخه درمان هستند.

انتهای پیام//ف.ج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.