وی با بیان اینکه گاهی این اکیپها با همکاری سایر دستگاهها تشکیل میشود، خاطرنشان کرد: برای مثال در حوزه کالاهای آرایشی و بهداشتی سایر دستگاهها مانند معاونت غذا و دارو، سازمان صنعت، معدن و تجارت، پلیس آگاهی، اتاق اصناف و اتحادیه ها و ستاد مبارزه با قاچاق کالای استان مشارکت دارند.
به گفته این مسئول، در حوزه کالاهای آرایشی و بهداشتی اولویت نظارتها در محدوده بازار اسلامی و همچنین عرضه کنندگان کالاهای آرایشی و بهداشتی متفرقه در سطح بازار است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه معقتد است، در بررسیهای که از بازار کالاهای آرایشی و بهداشتی انجام شده حدود 10 درصد کالاهای بازار را اجناس قاچاق تشکیل میدهد.
جودکی تاکید کرد: در حوزه لوازم خانگی نیز حدود 10 درصد کالای قاچاق را داریم و در این بخش نیز نظارتها اعمال میشود و مشابه همین نظارتها را نیز بر کالاهای حوزه تجهیزات پزشکی داریم.
وی در خصوص شیوه برخورد با کالاهای قاچاق نیز تاکید کرد: ابتدا به واحدهای صنفی اطلاعرسانی میکنیم چون نمیخواهیم این واحدها نیز ضرر کنند و سپس جمعآوری، ضبط کالا و جریمه نقدی را داریم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با بیان اینکه جریمهها بسته به نوع تخلف یک تا چند برابر ارزش کالا خواهد بود، اظهار کرد: میزان جریمه برای کالاهای مجاز مانند لوازم خانگی و صوتی تصویری یک تا دو برابر، برای کالاهای مجاز مشروط مانند لوازم آرایشی و بهداشتی یک تا سه برابر و برای کالاهای یارانهدار دو تا چهار برابر است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه عنوان کرد: این طرح در شهرستانها نیز اجرا میشود.
انتهای پیام/ز