به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ علی نیک نفس با اشاره به مراجعه شرکت ها به منازل برای نصب تجهیزات مخابراتی و دکل های ارتباطی موبایل یا شبکه های درون شهری افزود: در ماه های اخیر پرونده هایی مبنی بر مراجعه افراد غیرمجاز به منازل تشکیل شده که این افراد اقدام به نصب تجهیزات ارتباطی غیرمجاز در قالب قرارداد و یا توافقی در پشت بام منازل کردند.
وی با تاکید بر اینکه مسئولیت اجازه نصب تجهیزات غیرمجاز که منجر به اقدامات مجرمانه می شود با فردی است که مالک آن مکان است، گفت: این امر باعث تشکیل پرونده جرم به عنوان فعالیت غیرقانونی برای مالکین می شود.
سرهنگ نیک نفس تصریح کرد: این موضوع زمینه فعالیت های مجرمانه زیادی را فراهم می کند در حقیقت افرادی که به صورت غیرمجاز اقدام به نصب تجهیزات مخابراتی می کنند می توانند با سوء استفاده از فضای در اختیارشان برای اهداف مجرمانه استفاده کنند که این اهداف می تواند شنودهای غیرقانونی ، قاچاق پهنای باند و قاچاق صوت باشد و فردی که اجازه نصب این تجهیزات را داده است مسئول خواهد بود.
وی تصریح کرد: افرادی که برای نصب تجهیزات مخابراتی و یا شبکه های درون شهری به منازل مراجعه می کنند باید دارای مجوز از کانال رسمی و کارت شناسایی باشند.
نیک نفس افزود: اگر فردی به عنوان نماینده یک اپراتور تلفن همراه برای نصب تجهیزات ارتباطی اپراتور خاصی به هموطنان مراجعه کرد باید موضوع در قالب تفاهم ، نامه و قرارداد رسمی مشخص و احراز هویت طرف مقابل اتفاق بیفتد تا هموطنان مورد سوء استفاده قرار نگیرند و درگیر پرونده مجرمانه به صورت ناخواسته نشوند.
منبع:خبرگزاری صداوسیما
انتهای پیام/