سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری؛

برداشت دانه سویا از مزارع میاندورود

برداشت دانه سویا از مزارع میاندورود آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید شبر موسوی مدیر جهاد کشاورزی میاندورود از آغاز برداشت سویا در زمین های کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: ‌هزار و 242 هکتار از زمین های کشاورزی میاندورود به کشت سویا اختصاص یافته است.

وی افزود : پیش‌بینی می‌شود 3 هزار و 105 تن محصول از این میزان سطح دانه گیاه سویا برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی میاندورود با اشاره به اینکه سویا یکی از مهم‌ترین انواع روغن‌ها به‌شمار می‌آید، گفت : این روغن حاوی اسید لینولئیک بسیار بالایی است و به همین دلیل از آن نمی‌توان برای تهیه روغن سرخ کردنی استفاده کرد.

موسوی با تأکید بر اینکه میزان پروتئین سویا دو برابر سایر دانه‌های روغنی است، افزود: درصد روغن این محصول از سایر دانه‌های روغنی رایج کمتر است و بیش از سایر دانه‌ها به پروتئین حیوانی شباهت دارد.

مواد غذایی حاصل از سویا شامل شیر سویا، توفو، سس سویا و روغن سویا بوده و حاوی مقادیر زیادی اسید فیتیک، آلفا لینولیک اسید و ایزوفلاون است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.