از جمله آن ها ترجمه جلد دهم بحار الانوار با عنوان « زندگانی حضرت امام حسین ( ع ) » است. این کتاب توسط «محمد بن باقر محمد تقی مجلسی» ترجمه و توسط موسسه تحقیقات و نشر معارف اسلامی منتشر شده است و از انواع سرگذشت نامه محسوب می شود. کتاب دیگر در این باره را سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با عنوان «تاریخ زندگانی امام حسین» توسط موسسه تحقیقات و نشر معارف منتشر کرده است.
«امام حسین و عاشورا از دیدگاه اهل سنت» عنوان کتابی است که مرکز پژوهش های صدا و سیما گروه معارف توسط موسسه تحقیقات و نشر معارف منتشر کرده است و به موضوع سرگذشت نامه های فردی واقعه عاشورا توجه می کند. «قرآن و امام حسین (ع)» عنوان کتابی است که محسن قرائتی در آن به جنبه های قرآنی این امام بزرگوار توجه می کند و توسط همین انتشاراتی منتشر شده است.
«زمینه های قیام امام حسین» اثر «حسین عبد المحمدی» از جنبه دیگری به واقعه عاشورا می پردازد. این کتاب توسط موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت چاپ شده است. از کتاب های دیگر این انتشاراتی پیرامون همین موضوع می توان کتابی با عنوان « سید الشهداء حضرت امام حسین علیه السلام » را نام برد. گردآوری و تدوین این کتاب را مجمع جهانی اهل البیت (ع) انجام داد.
« نامه ها و ملاقات های امام حسین ( ع )» که توسط « علی نظری منفرد » نوشته شده است و کار انتشار آن را موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت برعهده داشت٬ از توقیعات ، احادیث شیعه، واقعه کربلا و روضه خوانی سخن می گوید.
«چهل داستان و چهل حدیث» اثر «عبدالله صالحی نجف آبادی» عنوان کتابی است که از افعال امام حسین، داستان های تاریخی و سرگذشت نامه های فردی درباره امام حسین (ع) سخن می گوید.
در کتاب «صحیفه الحسین (ع) تالیف «جواد القیومی الاصفهانی» خطبه ها و احادیث امام حسین ( ع ) آمده است. در کنار آن کتاب « سخنان حسین بن علی ( ع ) از مدینه تا کربلا » وجود دارد که توسط محمد صادق نجفی گردآوری شده است و سخنان امام حسین را در قبل از واقعه عاشورا و روز واقعه بیان می کند. کار انتشار این آثار را موسسه تحقیقات و نشر معارف برعهده داشت.
انتهای پیام/