سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد؛

آغاز مرحله دوم طرح بیمه سلامت اتباع افغانستان و عراق

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خراسان رضوی از آغاز مرحله دوم طرح بیمه سلامت اتباع افغانستان و عراق خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،محمد عجمی در نشست خبري مشترک با رئیس دفتر نمایندگی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل ، مدیر کل بیمه سلامت ایران و نماینده دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، اظهار كرد:اين طرح نسبت به مرحله اول ان کاملتر شده است و در این مرحله برای متقاضیان دفترچه بیمه سلامت صادر می شود.

وی افزود: بر اساس یک توافقنامه چهارجانبه بین اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت داخله ، وزارت بهداشت و سازمان بیمه ایران و کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، دارندگان کارت آمایش 11 مشمول این طرح بیمه ای می شوند.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خراسان رضوی با اساره به اينكه فقط دارندگان کارت آمایش 11 و هویت می توانند از مزایای این بیمه بهره مند شوند،اظهار داشت: متقاضیان بیمه سلامت باید به دفاتر کفالتی مراجعه كنند که کارت های خود را از آنجا دریافت کرده اند.

محمد عجمي افزود: ساير اتباع اعم از دارندگان اقامت و طرح روادید خانواری تحت پوشش این بیمه قرار نمی گیرند.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی در بخش ديگري از سخنان خود از اعزام اتباع افغانستانی به عتبات عالیات در اربعين امسال خبر داد گفت: بر اساس هماهنگی های صورت گرفته بین مقامات جمهوری اسلامی ایران و سفارت عراق زمینه اعزام پناهندگان به عراق فراهم شده است.

وی درباره چگونگی و مراحل اداری اعزام مهاجرین به عتبات عالیات اظهار كرد:متقاضیان تشرف به کربلا معلی در اربعین امسال، مي توانند با مراجعه به دفاتر کفالت و پر کردن فرم درخواست و ارائه مدارک لازم ثبت كنند.

عجمی اظهار داشت: برای متقاضیان پس از آنکه کارت های خود را به دفاتر کفالت تحویل دهند، از سوی پليس مهاجرت گذرنامه های موقت صادر و از سوی سفارت یا کنسولگری عراق برای آنها ویزا صادر می شود.

وي تاكيد كرد: ثبت نام فقط از طریق دفاتر کفالت صورت می گیرد و هیچ نهاد یا شخص دیگری در این خصوص ذیصلاح نمی باشد.

در ادامه این نشست رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در خراسان رضوی از طرح بیمه سلامت به عنوان یک فرصت ویژه یاد کرد و گفت: پناهندگان با شرکت در طرح بیمه سلامت باعث پوشش حمایتی خانواده خود شوند.

اقای توشی افزود: پناهندگان بايد خود و خانواده شان را در برابر هزینه های غیر منتظره بیمه كنند چرا از این پس از سوی سازمان ملل هیچ هزینه درمانی برای پناهندگان پرداخت نمی شود.

مدیر کل بیمه سلامت ایران در خراسان رضوی نیز در این نشست با بیان اینکه بیماران خاص و اقشار آسیب پذیر از پرداخت هزینه ها معاف هستند و فقط هزینه خدمات برای صدور دفترچه بیمه را پرداخت می کنند، اظهار كرد: بیماران خاص و اقشار آسیب پذیر کسانی هستند که قبلا هنگام صدور کارت برای آنها بر اساس ملاک هایی از سوی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت داخله کشور مورد شناسایی قرار گرفته اند.

رمزي افزود:سایر پناهندگان باید به ازای هر عضو خانواده مبلغ یکصدو نودو سه هزار و نهصدو چهل و چهار تومان (193944) بابت سرانه بیمه و صدور دفترچه برای مدت پنج ماه پرداخت كنند.

وی گفت: اتباعی که تحت پوشش بیمه سلامت قرار بگیرند می توانند به مراکز درمانی و بیمارستان های دولتی تحت نظارت علوم پزشکی ایران براي ارايه خدمات درماني مراجعه نمایند.

مديركل بيمه سلامت استان بيات كرد:فرانشیز بستری های کوتاه 30 درصد و بستری های طولاني ده درصد است.

رمزی خاطرنشان كرد:بر خلاف پارسال که کارت بیمه برای اتباع صادر شده بود و فقط برای بستری مورد استفاده قرار می گرفت، اتباع می توانند با در دست داشتن دفترچه بیمه سلامت به داروخانه ها و مراکز درمانی طرف قرار داد این بیمه مراجعه كنند.

انتهای پیام//ف.ف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.