سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

6 غذایی که هرگز نخواهم خورد!

برای اینکه متوجه شوم چه غذاهایی برایم خوب است کدام یک خیر فرآیند آزمون و خطا بلند مدتی را گذراندم. برخی غذاها بود که حس فوق العاده ای به من می داد و بعضی از آنها نیز روزم، هفته ام، هورمون هایم، و ظاهر جسمی ام را خراب می کردند. من نبرد سختی را با این موارد آغاز کردم و نمی خواهم اجازه دهم دیگر حتی نزدیک لب هایم شوند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مقاله ای که در ادامه می خوانید نوشته متخصص تغذیه و نویسنده کتاب What Doctors Eat ( دکترها چه می خورند ) است:برای اینکه متوجه شوم چه غذاهایی برایم خوب است کدام یک خیر فرآیند آزمون و خطا بلند مدتی را گذراندم. برخی غذاها بود که حس فوق العاده ای به من می داد و بعضی از آنها نیز روزم، هفته ام، هورمون هایم، و ظاهر جسمی ام را خراب می کردند. من نبرد سختی را با این موارد آغاز کردم و نمی خواهم اجازه دهم دیگر حتی نزدیک لب هایم شوند.
 
متوجه شدم غذاهایی هستند که اصلا ارزش خوردن را ندارند، اینها غذاهایی هستند که دیگر هرگز نخواهم خورد:

۱- نوشابه رژیمی

با اینکه از آخرین نوشابه رژیمی که خوردم سالهاست می گذرد، هنوز هم مزه اش را فراموش نکرده ام. این نوشیدنی برای مدت زمانی طولانی مانند پشتیبان و منبع انرژی باعث میشد در مسیر تحصیل حرکت کنم.

اما به دلیل نا آگاهی، نمی دانستم چه تاثیر منفی و مخربی روی باکتری های روده ام، تغییر اشتهایم، و البته سطح انسولینم دارد. آن سالهایی که نوشابه رژیمی استفاده می کردم از بدترین سالها برای سلامتم بود.
  
۲- غذاهای منجمد

راحت طلبی بسیاری از ما را مستقیم به دام غذاهای منجمد می اندازد. گرم کن و بخور، چه چیزی از این ساده تر؟ متاسفانه حتی سالمترین غذاهای منجمد ( از نظر ظاهر ) سرشار هستند از نمک، که باعث احتباس آب در بدن و تبدیل آن به میزبان انواع بیماری ها و اضافه وزن می شود.

در واقع، تحقیقات جدید نشان داده اند که سدیم نسبت به آنچه فکر می شد نقشی بزرگتر در تنظیم انسولین دارد.

۳- غلات صبحانه

غذاهای سریع و آماده برای صبحانه کودکانمان، غلات صبحانه در مواقع سرشار از قند هستند و نسخه ای برای بروز بیش فعالی در کودکان. غلات بسته بندی شده، ترکیبی هستند از کربوهیدرات های تصفیه شده و قند و همین آنها را تبدیل به غذاهایی می کند که هرگز نباید به سمتشان برویم.

۴- غذاهای درست شده با مونو سدیم گلوتامات

در خانواده ام سر این غذاها جنگی بود. همسرم و بچه ها، به دنبال طعم و شیرینی های خوشمزه بودند، و دوست داشتند بیرون و در رستوران های چینی غذا بخورند. اما من توان تحمل بیشتر غذاهای چینی را نداشتم – میدانستم مونو سدیم گلوتامات که به غذاها اضافه می شود، روی وزن، روده، عملکرد ذهنی ام تاثیر منفی می گذارد، به همین خاطر دیگر به سمت غذاهایی که حاوی این افزودنی هستند نخواهم رفت.

۵- دونات

طی روزهایی که در اورژانس مشغول بودم، همیشه در اتاق استراحت دونات های خوشمزه ای انتظارم را می کشیدند تا بخورمشان. مانند راه حلی برای برطرف کردن خستگی و استرس ذهنی به خوردنشان اغوا می شدم، همین کافی بود که پس از ۱۵ دقیقه عرق سرد بریزم و حس کنم اتاق در حال چرخیدن دور سرم است، یک ساعت طول می کشید تا دوباره حالم به وضعیت عادی بازگردد، پس از مدتی دونات را برای همیشه از برنامه غذایی خود حذف کردم.
  
 ۶- مافین

فکر می کردم مافین ها جایگزینی سالم و خوب به جای شیرینی هایی مانند دونات باشند. اما آیا می دانستید یک مافین بزرگ می تواند بیش از ۱۰۰۰ کالری داشته باشد؟ برچسب اطلاعات تغذیه روی این مافین های خوشمزه را بخوانید ( آنهایی که خودمان در خانه درست می کنیم را حساب نکنید ) و فقط مقدار کالری متعجبتا نمی کند بلکه مقدار قند، که سطح انسولین را به آسمان می برد نیز شگفت زده تان می کند.

منبع: وب سایت دکتر کرمانی
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.