به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛عماری افزود: حدود یکهزار و 731 هکتار باغ انار در شهرستان طارم وجود دارد که سالانه محصول انار در آنها برداشت میشود.
وی با بیان اینکه از این میزان یکهزار 416 هکتار در سطح زیرکشت باغات بارده قرار دارد، اضافه کرد: در بین محصولات تولیدی شهرستان طارم، انار به لحاظ سطح زیرکشت و همچنین اهمیت اقتصادی محصول در بازار در رتبه دوم محصولات تولید طارم قرار دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اشاره به آغاز فصل برداشت محصول انار در شهرستان طارم خاطر نشان کرد: کار برداشت محصول انار در شهرستان طارم همه ساله از اواخر شهریور ماه در ارقام زودرس آغاز میشود.
عماری با بیان اینکه کار برداشت محصول انار در طارم معمولا تا اواسط ماه آبان ادامه پیدا میکند، اظهار کرد: پیشبینی میشود از مجموع سطح زیر کشت باغات بارده محصول انار در شهرستان طارم بیش از 14 هزار و 150 تن محصول برداشت شود که در آمد 212میلیاردریالی حاصل می شود.
وی با اعلام این خبر ادامه داد: ازاین میزان بخشی به مصرف تازهخوری رسیده و بخشی هم برای تهیه رب انار مصرف میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم در رابطه با میزان مصرف این دو بخش اظهار کرد: 11هزار و 320 تن از انار
کردبرداشت شده برای مصرف تازهخوری و 2 هزار و 830 تن نیز برای تهیه رب انار در نظر گرفته میشود.
عماری با اشاره به اینکه تعداد زیادی از خانوادههای طارمی از راه برداشت محصول انار معیشت خود را سپری میکنند، افزود: در شهرستان طارم 3 هزار خانوار طارمی بهرهبردار محصول انار هستند و بیش از 19 هزار نفر نیز در کار برداشت انار مشغول هستند.
وی در رابطه با ارقام تولید محصول انار در شهرستان طارم و تأکید بر کیفیت این محصول ابراز کرد: ملس شیرین، ملس ترش، پوست سیاه، شاه بار، میخوش،دوستی، زاغ، پوست کدویی، ترش جنگلی و ترش محلی از جمله ارقام تولیدی محصول انار در طارم است که علاوه بر تأمین نیاز مصرف شهرستان طارم و استان زنجان به سایر استان های کشور نیز صادر می شود.
انتهای پیام/ش