حبیب الله زارع افزود: 13 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی 375 هزار قطعه در این شهرستان فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: بخش مرغداری این شهرستان ظرفیت تولید سالانه چهار هزار و 600 تن گوشت و ظرفیت جوجه ریزی دو میلیون قطعه در سال را دارد.
زارع اضافه کرد: از این میزان تولید 500 تن به مصرف شهرستان رسیده و 3 هزار و 100 تن دیگر به خارج از استان ارسال می شود.
وی گفت: در نیمه دوم امسال با عرضه مرغ مادر به بازار جوجه ریزی این واحد ها افزایش پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/م