سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد؛

افزایش 10 درصدی سطح زیر کشت پیاز در خراسان رضوی

مدیر زراعت جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت سطح زیر کشت پیاز 10درصد در خراسان رضوی افزایش یافت


به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ :علیرضا نیکپور امروز با بیان این مطلب افزود: سطح زیر کشت پیاز امسال در خراسان رضوی دو هزار و 657هکتار است که در مقایسه با پارسال 10 درصد افزایش دارد.

نیکپور اظهار کرد : عمده پیاز تولیدی از طریق میادین بار توزیع می شود و به مصرف تازه خوری می رسد و سهم فرآوری در این محصول ناچیز است.

او با بیان اینکه امسال به علت شرایط جوی مساعد، وضع کشت پیاز و راندمان تولید در واحد سطح بسیار مطلوب و بیش از 40 تن در هکتاراست.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تولید 106 هزار و 280تن پیاز امسال در خراسان رضوی پیش بینی می شود.

نیکپور افزود: رقم های قرمز آذرشهری و طلایی عمده ارقام کشت شده این محصول و سفید تربت حیدریه نیز رقم بومی آن در برخی نقاط استان است.

او با بیان این که برداشت پیاز از اوایل شهریور در خراسان رضوی آغاز شده است وتا اوایل آبان ادامه داردگفت: کشت پیاز و سیب زمینی امروزه تخصصی شده و نوسانات در کشت این دو محصول به کمترین مقداررسیده است.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: اطلاع رسانی و اقدامات ترویجی برای مدیریت الگوی کشت این دو محصول نیز با جدیت پیگیری می شود.

انتهای پیام // ا ه.

.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.