سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

«تبریز 2018» محور مهم نشست در قاضی‌انت ترکیه

شهردار تبریز با اشاره به ظرفیت‌های بین‌المللی شهرداری تبریز در راستای معرفی جایگاه گردشگری این شهر، گفت: اجلاس سازمان شهرهای متحد و حکومت‌های محلی (UCLG) ماه آینده در قاضی‌انتب ترکیه برگزار می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛نجفی، در صحن علنی شورای اسلامی شهر تبریز بر لزوم پیگیری اهداف و برنامه‌های گردشگری «تبریز 2018» در سطح ملی و با مشارکت دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید کرد و گفت: اجلاس بعدی این سازمان نیز چند هفته بعد از آن، در چین برگزار خواهد شد که تبریز 2018، از محورهای مهم مباحث هر دو اجلاس است.

وی گفت: تشکیل ستاد ملی «تبریز 2018» موضوعی است که طی مکاتبات متعدد با ریاست محترم جمهوری درخواست شده است؛ در صورت تشکیل این ستاد، الزامات گردشگری تبریز 2018 در جلسات متناوب و در قالب ماموریت هر یک از وزارتخانه‌های مرتبط  پیگیری خواهد شد.

وی تاکید کرد: از شورای اسلامی شهر که همواره حامی و پشتیبان برنامه‌های توسعه شهر بوده است، انتظار داریم، تلاش خود را برای تحقق یک عزم ملی در پیگیری اهداف گردشگری تبریز 2018 متمرکز کند.

شهردار تبریز تصریح کرد: تبریز 2018، یک موضوع ملی است که دستاوردهای آن در خدمت گردشگری کشور خواهد بود؛ از این رو نگرش ملی به این موضوع و نقش‌آفرینی دولت در این خصوص ضروری است.

نجفی با یادآور شدن روند انتخاب تبریز 2018، اظهار داشت: بحث «تبریز 2018» پروسه مفصلی است که از سال 93 در حوزه‌های بین‌المللی شهر تبریز مورد توجه قرار گرفت و خوشبختانه با حمایت‌های معاون محترم رئیس‌جمهور و رئیس‌سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همراه بود.

وی اضافه کرد: مجموعه این اقدامات و حمایت‌ها موجب شد وزاری گردشگری سازمان همکاری‌های اسلامی (OIC) در نشست نیجر در سال 2015 میلادی، تبریز را به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 انتخاب کند.

شهردار تبریز موفقیت‌هایی از قبیل پایتخت فرش تبریز، پایتخت نگارگری اسلامی، عضویت در هیأت‌رئیسه سازمان شهرهای متحد و مدیریت اطلس شهرهای اسلامی را از دیگر مزیت‌های تبریز خواند که شایستگی‌های انتخاب پایتختی در سال 2018 را بیشتر نشان داد.

نجفی با بیان این‌که هفته گذشته و در جریان برگزاری شورای جهانی صنایع‌دستی در اصفهان، رئیس این شورا، لوح دایمی پایتختی فرش دستباف جهان را به تبریز اعطا کرده است، متذکر شد: با حضور این امتیاز مهم، نیاز مبرم به تقویت فعالان هنر صنعت فرش داریم.

وی تاکید کرد: در عموم موضوعات اجرایی، نیازمند توانمندسازی گروه‌های مردم‌نهاد هستیم تا بتوانیم با برون‌سپاری برخی ماموریت‌ها، برنامه‌های اجرایی را در محتوای قوی‌تری پیگیری کنیم.

نجفی در بخش دیگری از سخنان خود، بر لزوم تقویت خطوط هوایی و زیرساخت‌های فرودگاه بین‌المللی تبریز تاکید کرد و افزود: شهرداری تبریز در دو سال گذشته، جمعاً 10میلیارد تومان به برنامه‌های تقویت و تجهیز فرودگاه تبریز تزریق کرده است؛ با این حال، با حمایت‌های شورای اسلامی شهر، مصمم به افزایش این حمایت‌ها هستیم.

وی تاکید کرد: بر این‌که ظرفیت‌های گردشگری تبریز می‌تواند پاسخ‌گوی توسعه پروازهای بین‌المللی به مقصد شهرهای مهم جهان باشد، با این حال وضعیت کلی این این فرودگاه، در شان جایگاه بین‌المللی تبریز نیست.

شهردار تبریز در ادامه بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاری‌های هتل‌سازی تاکید کرد و افزود: بر اساس اعلام اداره‌کل آموزش‌و‌پرورش، تابستان گذشته 270 هزار مسافر در مدارس شهر سکونت داشته‌اند، که این آمار، چندین برابر ظرفیت پیش‌بینی شده بوده است.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری تبریز با تعریف و تدوین مشوق‌های سرمایه‌گذاری، توسعه هتل‌‌سازی را به عنوان یکی از الزامات مهم گردشگری 2018 مد نظر قرار داده است.


انتهای  پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.