مرادی افزود: جشنواره تا 15 مهر ماه از ساعت 9 تا 17 در بیست غرفه برپاست.
به گفته وی، سالانه پنج تن جوزغند در پنجاه کارگاه نراق تولید، و به بازارهای مصرف عرضه می شود.
شهردار نراق گفت: سال گذشته محصول جوزغند تولیدی توسط بانوان نراق به عنوان یک برند، ثبت ملی شد.
مرادی افزود: متوسط قیمت این شیرینی در نوع آلویی، انجیری، گلابی و هلویی هر کیلو 800 هزار ریال است.
برای تهیه این محصول، هلو، زردآلو، آلو محلی پوست کنده در معرض آفتاب نیمه خشک می شود و پس از چند روز، با خارج کردن هسته آن، مخلوطی از آرد مغز بادام، گردو، شکر، هل و آرد نخودچی درون آن قرار می گیرد.
این مخلوط خوراکی دوباره در معرض آفتاب قرار گرفته تا به طور کامل خشک شود و سپس توسط یک رشته نخ به شکل دانه های تسبیح به هم متصل و آن را در محل خشک و خنک برای مصرف آجیل شب عید و ایام زمستان ذخیره می کنند.
نراق در جنوب استان مرکزی و از توابع شهرستان دلیجان است و حدود صد و چهل کیلومتر با اراک فاصله دارد.
انتهای پیام / ف