سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عکس/ طرز تهیه و نوشیدن قهوه در کشورهای مختلف جهان

تفاوت های فرهنگی در همه چیز قابل مشاهده است از طرح پارچه های که بر تن مردم است، سبک آواز و موسیقی، عطر و طعم و غذا، لهجه و زبان تا آماده کردن یک فنجان قهوه!

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قهوه نوشان تقریبا همه جای دنیا پیدا می شوند اما شیوه مهیا کردن یک فنجان قهوه در کشورهای مختلف با هم تفاوت فراوان دارد.
 
در ادامه به مناسبت اول اکتبر روز جهانی قهوه فهرستی از متفاوت ترین طرز تهیه و نوشیدن قهوه را در چندین کشور جهان مشاهده می کنید:
 
 

ویتنام: قهوه را با زرده تخم مرغ ،شیرغلیظ شده،شکر و البته قهوه داغ تهیه و میل می کنند.
 

 
مراکش: ادویه جات همراه با دانه کنجد،فلفل سیاه،جوزهندی،زنجبیل و میخک که با دانه های قهوه ترکیب می شود تا نوشیدنی معطر و قوی به دست آید.
 

 
مکزیک: قهوه همراه با دارچین و شکر قهوه ای نوشیده می شود.
 

 
ایتالیا:اسپرسو با یک برش لیمو سِرو می شود.
 

 
هنگ کنگ: قهوه با شیرچای نوشیده می شود.
 

 
فنلاند:یک نوع پنیر محلی به قطعه های کوچک تبدیل و روی فنجان قرار داده شده و قهوه را توی فنجان می ریزند ،پس از اتمام قهوه  ،پنیر را نیز با قاشق می خورند.
 

 
قهوه نمکی: اضافه کردن نمک به جای شکر در شمال اسکاندیناوی، سیبری،ترکیه،مجارستان،اتیوپی و اریتره(کشوری در شمال شرقی آفریقا)
 

 
سنگاپور:قهوه را با یک تکه کره می نوشند.



منبع: توریسم آنلاین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.