عظمایی ابراز داشت: کندر صمغی است گیاهی که به طور غیر مستقیم موجب تقویت حافظه می شود اما مصرف زیاد آن در زنان باردار باعث بیش فعالی کودکان می شود و به جای آن استفاده از چهار مغز، مویز و زعفران قابل توصیه است.
این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر خواص مفید زنجبیل در زنان باردار افزود: مصرف این گیاه در خانم های باردار، موجب تقویت معده و به رفع و یار کمک زیلدی می کند.
وی تصریح کرد: استفاده از گیاهانی نظیر آویشن، کاکوتی، جعفری، بابونه، سیر، گل ختمی، گل گاوزبان و گیاه عروسک پشت پرده(کاکنج) در خانم های باردار مضر و موجب سقط جنین است. اما استفاده از دمنوش باب ختمی و گل گاو زبان قبل از زایمان موجب نرم شدن محیط رحم و آسان شدن وضع حمل می شود.
عظمایی اظهار داشت: مصرف غذاهای محرک و ادویه جات تند در خانم های باردار باعث افزایش صفرا و موجب زردی و یرقان در نوزاد می شود.
این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر تاثیر مثبت روغن های گیاهی بر پوست بیان کرد: ماساژ روغن زیتون و کنجد بر شکم از بروز ترک های پوستی در زمان بارداری جلوگیری می کند.
انتهای پیام/