به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ خیبرعلی جلیلی افزود: برخورداری از وضعیت آب و هوایی مناسب ، توجه به توصیه های فنی کارشناسان باغبانی ، حفظ نباتات توسط باغداران و نیز افزایش سطح باغات بارور از دلایل افزایش این محصول نسبت به سال گذشته است.
وی گفت: مصارف انگور شهرستان بخشی به صورت تازه خوری و بقیه بصورت شیره انگور ، آبغوره و بخش اعظم آن تولید کشمش است.
جلیلی بیان کرد: بیشترین سطح کشت انگور در کوثر مربوط به گونه حیدری بوده و عسگری ، بی دانه سلطانی ، قوره شیرین ، میخک و انگور بی دانه از دیگر گونه های انگور این شهرستان است.
مدیر جهاد کشاورزی کوثر سطح تاکستان های کوثر را 120 هکتار ذکر کرد و افزود: از این میزان 110 هکتار تاکستان آبی و 10 هکتار دیم است.
جلیلی گفت: بیشترین میزان تولید انگور شهرستان
کوثر در منطقه ازناو و قوملی گل است.
شهرستان کوثر 50 هزار هکتار عرصه کشاورزی و
باغی دارد که سالانه 25 هزار تن انواع محصول باغی در این شهرستان تولید می شود.
انتهای پیام/ع