سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بندرعباس؛

آغاز کشت سیر در هرمزگان

کشت سیر در 370 هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ، سید حسن حسینی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال هزار و 700تن محصول برداشت شود که در مقایسه با پارسال12درصد افزایش دارد.
وی افزود: استفاده از بذر مرغوب ، تغذیه مناسب و آموزش به بهره برداران علت افزایش تولید است.
بشاگرد و حاجی آباد از مناطق مهم کشت سیر در هرمزگان است.
برداشت محصول سیر از نیمه اردیبهشت سال آینده آغاز می شود و تا پایان تیر ادامه دارد.
 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: محصول برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی، به کشورهای روسیه ، عراق ، عمان و امارات عربی متحده صادر می شود.
سیر از جمله سبزیجاتی است که موجب پیشگیری بسیاری از سرطان ها از جمله روده بزرگ، سینه، معده، پروستات و مثانه می شود.
سیر برای درمان بیماری های مختلفی مانند آسم، برونشیت، روماتیسم، نقرس، میخچه و زگیل ، سل، دندان درد، نیش زدگی و فشار خون بالا مفید است.
سنگ کلیه را خرد می کند و در ضدعفونی کردن دستگاه های ادراری و عفونت های واژینال و مثانه نیز مؤثر و برطرف کننده سرفه، سرماخوردگی و گرفتگی سینه است.
انتهای پیام/ف
برچسب ها: کشت سیر ، هرمزگان ، سیر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۱۴ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
تهیه بذر سیر در بندرعباس چگونه است؟