به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بوشهر، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان گفت هریسه غذایی است که از پختن غلات یا حبوبات همراه با آب یا شیر به دست میآید و ممکن است در آن شکر یا گوشت هم استفاده شود.
نصر الله ابراهیمی افزود این غذا را باید طوری تهیه کرد که مانند عسل قوام آید و گندم و گوشت آن از یکدیگر تشخیص داده نشود وی گفت آش بوشهری نیز از سبزیجات و حبوبات و گوشت تهیه می شود و در همه فصول سال به ویژه ماه مبارک رمضان مشتریان فراوان دارد .
آقای ابراهیمی افزود میراث ناملموس که بخش اعظم تفاوتهای قومی را تشکیل می دهد می تواند بیانگر چگونگی زندگی و تفاوت های قومی و جوامع باشد.
انتهای/ ش