به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی های مردم در سراسر جهان است. در هر کشور و فرهنگی، چای نوشیدن شکل و رنگ و بوی خاص و منحصر به فرد خود را دارد. برخی چای سیاه را ترجیح می دهند و برخی به چای سبز دلبستگی دارند. این موضوع به ذائقه مردم مناطق مختلف بستگی دارد؛ اما همه در یک نقطه مشترک اند و آن هم علاقه بسیار به چای است.
هند
این تصویر چای مردم در شهر دارجلینگ هند است. در مرتفعات هند و هیمالیا، فنجان چای مردم این شکلی است.
مردم در انگلستان به چای سیاه مقداری شیر اضافه می کنند تا قوام یابد.
مردم ترکیه چای را با یک تکه قند می نوشند.
در تبت مردم چای را همراه شیر و کره گاو کوهاندار تبتی yak و نمک می نوشند.
در هنگ کنگ مردم شیر پرچرب را به چای می افزایند و آن را همراه با یک قطعه یخ سرد می نوشند.
در تایوان چای را سرد یا داغ همراه با مروارید تاپیوکا (ساگو) نوعی نشاسته فرآوری شده می نوشند.
مردم آمریکا چای سیاه را همراه با لیمو و شکر می نوشند.
چای تلخ یکی از محبوب ترین نوشیدنی های مردم در روسیه است.
چای ماسالا آمیخته ای از ادویه های مختلف و کره در پاکستان مورد استفاده قرار می گیرد.
این چای از گیاهان تایلندی و شیر و یخ تهیه می شود.
در چین pu-erh نام چای معروفی است که به شکل مکعب و دایره های فشرده به فروش می رسد.
مردم مصر در مناسبت هایی مثل ازدواج، چای را با زردچوبه مخلوط کرده و می نوشند.
مردم در این کشور چای را با شیر و نمک مخلوط می کنند و در ظرف های فلزی صاف و مخصوصی می نوشند.
مردم آرژانتین چای «مته» می نوشند. مته نوعی گیاه است که خرد کرده و بعد با شکر و آبجوش ترکیب می کنند. این چای، کلیه و کبد را پاکسازی می کند. مردم سوریه هم از چنین چایی می نوشند.
موریتانیایی ها چای را تلخ یا شیرین با قند می نوشند.
مردم جنوب آفریقا چای رویبوس (چای قرمز) می نوشند. این چای بوته ای قرمز رنگ است که مزه شیرین دارد و به سوخت و ساز بدن کمک می کند.
چای مردم مالزی، تقریبا همان چای لاته است، آمیزه ای از چای و شیر که به روشی خاصی تهیه می شود.
مردم کویت چای سیاه را با زعفران و دارچین مخلوط می کنند.
در قطر چای همراه با شیر و شکر قهوه ای مصرف می شود.
منبع: تابناک
انتهای پیام/