به گزارش
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، حمید رضا رحیمی عضو بخش مهاجرین ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه که در سال جاری ستادی به نام ستاد بازسازی عتبات عالیات بخش مهاجرین تشکیل شده است، اظهارداشت: اولین جلسه رسمی و معارفه این ستاد روز گذشته در استان البرز برگزار شد که در این جلسه، معاون رئیس کل اداره اتباع و امور مهاجرین خارجی استان البرز، «رحیمی» رئیس جامعه قرآنی سیدالشهدا (علیهالسلام) استان البرز، «ناطقی» رئیس روحانیت انصارالمهدی، «رحیمی» رئیس شورای هماهنگی هیئتهای مذهبی تهران، «نوری» معاون رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان البرز، حضور داشتند.
رحیمی با بیان اینکه در جلسه مذکور هیئت امنای این ستاد به مردم معرفی شدند، تصریح کرد: تلاش میکنیم در اربعین سال جاری این ستاد موکبی در کشور عراق دایر کند.
عضو ستاد بازسازی عتبات عالیات بخش مهاجرین گفت: رایزنی برای تشکیل این ستاد از مدتها پیش آغاز شده بود و در سال جاری این مسیر برای مهاجرین گشوده شد که در بازسازیهای حرم ائمه (ع) سهیم باشند.
وی که با تسنیم سخن میگفت، تصریح کرد که هنوز شهر مورد نظر برای ایجاد موکب مهاجرین افغانستانی مشخص نشده است اما در این موکب چهار نفر فعالیت خواهند کرد.
رحیمی در رابطه با کمکهای مهاجرین افغانستانی برای بازسازی عتبات عالیات گفت که در حال حاضر مهاجرین در استان البرز میتوانند از طریق هیئتهای مذهبی و با دریافت فیشهای 5 هزار، 10 هزار و یا 20 هزار تومانی در این امر سهیم شوند.
به گفته وی، ستاد بازسازی عتبات عالیات بخش مهاجرین افغانستان زیر نظر سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی است.
عضو ستاد بازسازی عتبات عالیات مهاجرین افغانستان خاطرنشان کرد که مسئولان مربوطه تلاش کردند که زمینه را در ایران و عراق برای برپایی موکب مهاجرین در زمان اربعین فراهم کنند.
رحیمی در خصوص نوع فعالیت موکب مهاجرین در عراق اظهار داشت که در صورت برپایی موکب مهاجرین در عراق، ما در بخش نذورات به زائران فعالیت میکنیم.
چند سالی است که آرزوی دیرینه مهاجرین افغانستانی در ایران که زیارت عتبات عالیات است، به حقیقت تبدیل شده است.
در چند سال اخیر، باوجود برخی مشکلات برای زائران مهاجر عتبات عالیات، مرزهای دو کشور جمهوری اسلامی ایران و عراق با دستور مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید در دو کشور به روی مهاجرین گشوده شد.
این اتفاق آرزوی بسیاری از آرزومندان مهاجر افغانستانی را به واقعیت تبدیل کرد و خاطرات شیرینی را برای آنها رقم زد تا جایی که زمانی که در ایام اربعین در مناطق مهاجرنشین قدم میزدیم خانهها اکثرا خالی شده بود و بسیاری از مهاجرین بدون برنامهریزی قبلی پا به این سفر مقدس گذاشتند.
در پی این مسئله، اقشار مختلف جامعه مهاجر افغانستانی در ایران نیز از مردم عادی تا نخبگان و تحصیل کردگان و هیئتهای مذهبی نیز با انتشار نامهای تشکرآمیز از این اقدام جمهوری اسلامی و شخص مقام معظم رهبری قدردانی کردند.
انتهای پیام/