سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان محیط زیست:

خسارات محیطی زیستی حادثه عسلویه بررسی می‌شود/هیاتی از بازرسان به منطقه اعزام شدند

رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به حادثه عسوله گفت: هیاتی از بازرسان به منطقه اعزام و پیگیر این موضوع هستند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،معصومه ابتکار در کانال تلگرامی خود نوشت: «در مورد عسلویه پس از حادثه پتروشیمی مبین، گزارش های سازمان حفاظت محیط زیست درباره آسیب‌های وارد شده ارائه و تذکرات لازم برای دقت بیشتر داده شده و هیاتی از بازرسان به منطقه اعزام و پیگیر این موضوع هستند.

 تمام پیمانکاران، مشاوران و شرکت هایی که در عسلویه فعالند، مکلف هستند برنامه HSE را در قراردادهای خود لحاظ کنند.

متاسفانه در سال‌های قبل این موضوع به صورت تشریفاتی مدنظر بود و پیمانکاران برای آنکه قیمت‌های پایین‌تری ارائه کنند HSE را نادیده می‌گرفتند و آن را در قراردادهایشان حذف می‌کردند.

 به همین دلیل، این مهم از ابتدای کار دولت یازدهم از سوی سازمان پیگیری شده و با وزارت نفت درباره اقدامات اساسی که باید در این منطقه انجام شود، وارد مذاکره شدیم وجلسات کارشناسی و تخصصی متعددی داشتیم که منجر شد تا ماه گذشته وزیر نفت برنامه مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست عسلویه را ابلاغ کرد. 

متاسفانه بسیاری از واحدها ضوابط را رعایت نمی‌کنند، در حالی که الزامات را بارها اعلام کرده‌ایم و واحدها نیز از آن مطلع هستند.

همچنین بسیاری شرکت‌ها که هیچ شناختی از مسائل زیست محیطی ندارند، خواستار پیمانکاری هستند و این وضعیت سبب مشکلات و کندی حرکت به سوی حل معضلات می شود. 

اما رویکرد دولت در این زمینه جدی است و قصد دارد به صورت محوری و به عنوان یکی از مولفه‌های اصلی عملکرد شرکت ها و تاسیسات در عسلویه را مورد نظارت قرار دهد. 

یعنی هیچ پیمانکاری بدون داشتن برنامه نظام مدیریت محیط زیست نباید اجازه فعالیت داشته باشد. 

در حال حاضر سازمان، اداره ای برای نظارت کامل و جدی در عسلویه راه اندازی کرده و در مورد فلرها نیز با قراردادی که ماه گذشته در اهواز منعقد شد به سمت جمع آوری گازهای خروجی با کمک بخش خصوصی و تبدیل آن به انرژی پیش می رویم. 

راه سختی در پیش است، از مشکلات غافل نیستیم ولی باید با واقع بینی راهکار عملی را که همان اجرای واقعی HSE، ضوابط و استانداردهای زیست ‌محیطی، جمع‌آوری گازهای فلر و کاهش آلودگی هوا و آب است، دنبال و اعمال کنیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.