سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قیمت انواع اجزا و فرآورده های بسته بندی مرغ تازه+ جدول

ران مرغ بدون پوست به مبلغ 9 هزارو 800 تومان به فروش می رسد.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت انواع اجزا و فرآورده های بسته بندی مرغ تازه(انواع آلایش خوراکی تازه بسته بندی مرغ) به شرح ذیل است :



ردیف


نام محصول


قیمت مصوب
(کیلوگرم ریال)

1

ران مرغ با پوست بدون دنبالچه، چربی و سر ساق

84000

2

ران مرغ بدون پوست  و بدون دنبالچه و چربی و سر ساق

98000

3

مغز ران با پوست و بدون استخوان کعب ران

112000

4

مغز ران بدون پوست و بدون استخوان کعب ران

119000

5

ساق مرغ با پوست و بدون سر ساق

110000

6

ساق مرغ بدون پوست و بدون سر ساق

121000

7

سینه مرغ با پوست، بدون شش، گردن و بال

102000

8

سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن و بال

109500

9

سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال و باز

112000

10

ران و سینه مرغ با پوست بدون دنبالچه، شش، گردن و بال

91000

11

ران و سینه مرغ بدون پوست، بدون دنبالچه، شش، گردن و بال

105000

12

بال کبابی ساده (بدون نوک بال)

88000

13

بال کبابی زعفرانی (بدون نوک بال)

88000

14

بازوی کبابی

101000

15

بازوی کبابی زعفرانی

101000

16

مخلوط بال و بازو کبابی ساده

94000

17

مخلوط بال و بازو کبابی زعفرانی

94000

18

مرغ خرد شده 4 تا 8 تکه ( بدون دنبالچه، شش، گردن و بال)

84000

19

فیله مرغ

162000

20

فیله مرغ زعفرانی

162000

21

گردن مرغ بدون پوست

36000

22

شنیسل بدون آرد

144000

23

شنیسل با آرد

126000

24

جوجه چینی (شنیسل فیله)

147000

25

پاچینی 10 عددی مرغ

91000

26

جوجه کباب بی استخوان و بدون بازوی ساده

158000

27

جوجه کباب بی استخوان و بدون بازوی طعم دار (زعفرانی و ...)

158000

28

جوجه کباب با استخوان ساده

112000

29

جوجه کباب با استخوان طعم دار (زعفرانی و ... )

112000

30

مرغ کنتاکی

91000

31

سینه مرغ سوخاری

91000

32

دل مرغ پاک کرده

80000

33

جگر مرغ

47000

34

سنگدان مرغ

47000

 35

پای مرغ پاک شده

38000








انتهای پیام/
برچسب ها: قیمت مرغ ، قیمت ، روز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.