سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

نظارت بر سطح کیفی نان

کیفیت نان یکی از مهترین مباحثی است که دارای مؤلفه های زیادی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت : کیفیت نان یکی از مهترین مباحثی است که دارای مؤلفه های زیادی است

حقیقی افزود:نوع گندم ، نحوه انبارداری گندم ، چرخه تبدیل گندم به آرد ، نگهداری آرد ، تبدیل آرد به خمیر و .... هر کدام در کیفیت نان تأثیرگذار هستند و اگر عملیات نظارتی به طور مستمر بر روی آن انجام شود شاهد ارتقاء سطح کیفی نان در استان خواهیم بود .

حقیقی افزود : به طور میانگین هر هفته 2 بار از نانوایی های سطح شهر بازرسی به عمل می آید و تا زمانی که کیفیت به حد استاندارد و مطلوب نرسد ، این بازرسی ها ادامه دارد .

وی گفت: نانوایی ها اثرگذارترین فرهنگ ساز در جامعه هستند بنابراین باید این صنف به درستی گزینش شود.


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، سطح ، کیفی ، نان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.