وی گفت: سرشماری مأموریت تمام دستگاههای شهرستان هست، بنابراین تأمین نیروی انسانی، ماشین، تجهیزات و جاه و مکان لازم در مدت سرشماری باید از طریق همکاری و تعامل ادارات شهرستان صورت گیرد.
فخرالدین در صحبتهای خود به برگزاری سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 95 در دو مرحله اشاره کرد و افزود: حذف کاغذ و جایگزینی آن با بهرهگیری از تبلت و اینترنت از مزایای این طرح است که به دو صورت اینترنتی و حضوری برگزار خواهد شد.
وی دقت زیاد، کاهش تعداد سؤالات سرشماری، هزینه و زمانبر بودن را از دیگر تفاوتهای سرشماری سال 95 عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به پوشش اینترنتی مطلوب در سطح استان و شهرستان، انتظار میرود حداقل 40 در صد سرشماری این دوره از طریق تکمیل فرمهای اینترنتی صورت گیرد.
قائممقام ستاد سرشماری استان یزد ادارات اصلی مدنظر در این دوره را اداره پست، مخابرات، جهاد کشاورزی و آموزشوپرورش عنوان نمود و خاطرنشان کرد: با همکاری دستگاههای اجرایی طبق فرمایش رییس جمهوری، عملیات گسترده سرشماری که یکی از اقدامات نقشآفرین برای آینده کشور است با موفقیت برگزار گردد.
وی بابیان اینکه مدیریت اجرایی در سرشماری استان بر عهده رئیس سازمان مدیریت و برنامهوبودجه استان است تصریح نمود: در رأس ستاد شهرستانها فرمانداران حضور دارند و معاون هماهنگی و امور اجرای سرشماری در شهرستانها بر عهده معاونین فرمانداران است.
فخرالدین یکی از قابلیتهای سرشماری سال 95 را وجود اتاق کنترل عنوان کرد و گفت: مأمورین سرشماری بهصورت آنلاین تحت کنترل و اطلاعات آماری آنها بررسی خواهد شد.
وی در ادامه خواستار فعالسازی ستاد سرشماری شهرستانها شد و تصریح نمود: با تبلیغات شهری و اطلاعرسانی و نیز فرهنگسازی زمینه مشارکت تمام مردم فراهم گردد.