به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با ایده یک سرمایه گذار خوش فکر، هواپیمای بوئینگ 737 این بار به جای حمل مسافر در آسمان، از مهمانان خود روی زمین پذیرایی میکند. مجریان این طرح، با ایده گرفتن از هواپیمای بازنشسته سوئدی که به عنوان هتل استفاده می شد، بوئینگ 737 از کار افتاده ای را از یک شرکت ورشکسته اندونزیایی خریداری کرده و به مرکز شهر بردند و با صرف تقریبی 2 میلیارد تومان برای خرید و راهاندازی مجدد آن توانستند ایده گرانقیمت خود را به مرحله اجرا برسانند.
ظرفیت این هواپیما در زمان پرواز 128 مسافر بود اما در حال حاضر میتوان از 70 نفر در این رستوران پذیرایی کرد. هزینه متوسط منوی این رستوران هوایی برای هر نفر حدود 160 هزار تومان است، به علاوه اینکه مسافران این رستوران بعد از پذیرایی می توانند از قسمتهای مختلف هواپیما بازدید کنند؛ کاری که تا پیش از این در حین پرواز امکان آن وجود نداشت.
انتهای پیام/