وی اظهار داشت: سطح زیرکشت انگور آبی در استان 26 هزار و 500 هکتار و سطح زیرکشت انگور دیم 20 هزار هکتار است.
نقیبی افزود: متوسط عملکرد بخش آبی 18 هزار و 500 کیلو و متوسط عملکرد بخش دیم 1300 کیلو بوده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسانرضوی با اشاره به اینکه کیفیت انگورهای تولید شده در استان به ویژه شهرستانهای خلیلآباد و کاشمر بسیار بالا است گفت: امسال از مجموع محصولات انگورخراسانرضوی 50 هزار تن کشمش خشک در 3 نوع سبز، پلویی و طلایی تولید شده که بخشی از آن نیز صادر شده است.
وی انگور را یکی از محصولات باکیفیت و راهبردی کشاورزی خراسانرضوی دانست و اظهار داشت: میزان تولید این محصولات مناسب بوده و برای توسعه صادرات آنها نیز برنامههایی در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام//ف.ض