سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یونیسف: 50 میلیون کودک آواره هستند

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که 50 میلیون کودک در جهان در خاک سرزمینی خود زندگی نمی کنند و آواره هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، 50 میلیون کودک در سراسر جهان به دلیل جنگ و فرار از خشونت از مکان های زندگی خود فراری و آواره شده اند.

براساس گزارش این سازمان بین المللی در سال 2015، 31 میلیون کودک پناهجو و 17 میلیون آواره در داخل کشورها به ثبت رسیده است.

'آنتونی لیک' مدیر اجرایی این سازمان گفت که جهان در سالهای اخیر شاهد تصاویری بوده که هرگز از ذهن کودکان پاک نخواهد شد.

وی افزود که جسد ایلان در ساحل دریا پس از اینکه در امواج غرق شده بود یا چهره عمران کودک سوری در آمبولانس پس از اینکه در موشک باران خانه شان ویران شده بود برای همیشه در خاطر جهان خواهد ماند.






همچنین براساس این گزارش 28 میلیون کودک خانه های خود را به دلیل خشونت و نزاع های داخلی در کشورها ترک کردند که نیازمند کمک های انسانی و خدمات اساسی هستند.

20 میلیون کودک نیز به دلایلی از جمله فقر، خشونت فرقه ای منازل خود را ترک کرده اند.

سازمان یونیسف تاکنون گزارش های مختلفی در خصوص وضعبت کودکان پناهجو و نیز آواره و نیز کشته و زخمی در جنگ های خاورمیانه و آفریقا بخصوص عراق، سوریه،فلسطین، لیبی، نیجریه، سودان ارائه داده است.

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) پیشتر اعلام کرد که از هر پنج کودک عراقی یکی با خطر مرگ مواجه است.



در خصوص جنگ سوریه نیز یونیسف گزارشی در مورد شرایط کودکان سوری در پنج سال اخیر منتشر کرد. بر اساس این گزارش از آغاز جنگ داخلی سوریه تا کنون، 3.7 میلیون کودک سوری که معادل یک سوم تمام کودکان در سراسر این کشور است، متولد شده اند که سیصد و شش هزار تن از آنها در کشور های که در آنجا به عنوان پناهجو حضور دارند، به دنیا آمده اند.

در این گزارش تاکید شد 8.4 میلیون کودک سوری که معادل بیش از 80 در صد تعداد کودکان در سراسر این کشور است، در داخل یا خارج از سوریه تحت تاثیر درگیری ها قرار می گیرند.

گروهک تروریستی - تکفیری داعش از زمان اشغال عراق از دو سال پیش جنایت های گسترده ای علیه مردم عراق به ویژه زنان و کودکان این کشور مرتکب شده اند. وجود این گروه تروریستی بزرگترین خطر برای کودکان عراق به شمار می آید.

همچنین این سازمان اعلام کرد که به دلیل فعالیت های گروه تروریستی بوکو حَرام در نیجریه, یک و نیم میلیون کودک در معرض سوء تغذیه قرار گرفته اند.



بوکو حرام یک گروه شورشی و تروریستی در شمال نیجریه است. این گروه که در نیجر، چاد و شمال کامرون نیز فعال است در سال 2002 تأسیس شده و پیشتر با شبکه القاعده ارتباط داشت اما در مارس 2015 با ابوبکر بغدادی سرکرده گروهک تروریستی داعش بیعت کرد و نام خود را به «ولایت غرب آفریقای دولت اسلامی» تغییر داد.

 منبع:ایرنا
انتهای پیام /
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.