سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قم؛

500 اثر به دبیرخانه جشنواره مد و لباس قم ارسال شد

داورانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند و با بررسی اثرهای رسیده در نهایت 80 اثر به این جشنواره راه یافتند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛حجت الاسلام والمسلمین عباس دانشی عصر شنبه در آیین افتتاحیه نخستین جشنواره فرهنگی هنری اسلامی ایرانی مد و لباس استان قم در تالار مرکزی شهر، با بیان این که در این جشنواره 11 اثر توانستند مالکیت معنوی دریافت کنند و 200 اثر نیز در نوبت دریافت مالکیت معنوی هستند، گفت: 76 اثر نیز موفق به دریافت نشان شیما (شناسه یکپارچه سازی مد و لباس ایرانی اسلامی) شدند.

وی اظهار کرد: طراحی لباس یک صنعت و هنر است و یکی از کالاهای پرمصرفی است که مورد نیاز همه خانواده ها و قشرهای گوناگون جامعه است و در این زمینه نیز بازار خوبی در استان قم داریم.

وی به خلاقیت و ابتکار تولیدکنندگان قم در زمینه پوشاک اشاره کرد و گفت: بازار پوشاک استان دارای اهمیت است و با توجه به ظرفیت و توانمندی های تولیدکنندگان پوشاک در این استان، نیازمند برگزاری جشنواره ای در زمینه مد و لباس بودیم.

دانشی به استقلال تولید بازار پوشاک استان قم اشاره و بیان کرد: بسیاری از محصول های عرضه شده در بازار پوشاک قم در استان تولید می شود و بخشی از همین تولیدها نیز برای فروش به تهران ارسال می شود.

وی خاطرنشان کرد: این جشنواره به منزله احترام به فعالیت های تولیدی و طراحی لباس متناسب با مولفه های اسلامی ایرانی بر پا شده است تا جایگاه خود را در سطح بازار به خوبی به مردم معرفی کند.

وی بر رشد متوازن رشته های گوناگون هنری در استان تاکید کرد و گفت: وقتی رشد معنوی و فرهنگی دینی ما زیباست که در همه عرصه های هنری و آنچه که با روح و روان انسان در ارتباط است و همه رشته هنری و سمعی و بصری از جمله طراحی مد و لباس یک رشد متوازن وجود داشته باشد و این اداره کل در ایجاد یک رشد متوازن تلاش می کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم خاطرنشان کرد: توجه به طراحی و تولید لباس های ایرانی و اسلامی اهمیت دارد در این باره لباس های وارداتی نمی تواند چنین مولفه ای را داشته باشد.
دانشی اظهار کرد: لباسی دارای ویژگی های اسلامی ایرانی است که در آن متانت پوشش، حجاب و زیبایی را با هم توام داشته باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم هم چنین در بخش دیگر سخنان خود، بر واگذاری تالار مرکزی شهر به بخش خصوصی تاکید و خاطرنشان کرد: در نخستین فرصت ممکن این اتفاق روی خواهد داد.
در این جشنواره 80 اثر برگزیده در معرض دید عموم قرار گرفته است و در بخش ویژه عفاف و حجاب این جشنواره، تولیدکنندگان قم ضمن نمایش محصول های خود در این زمینه، تولیدهایشان را برای فروش به مراجعه کنندگان عرضه می کنند.

این نمایشگاه از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با همکاری استانداری قم، معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد ملی مد و لباس اسلامی ایرانی، کارگروه ساماندهی مد و لباس استان قم، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم و صدا و سیمای مرکز قم ترتیب یافته است.

اولین جشنواره فرهنگی هنری اسلامی ایرانی مد و لباس استان قم از 13 تا 19 شهریور ماه جاری از ساعت 17 تا 22 مقارن با هفته فرهنگ ازدواج همزمان با سالروز ازدواج آسمانی امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) -یکم ذی حجه- در انتهای بلوار امام موسی صدر (خاکفرج)، نبش میدان شهید نواب صفوی، تالار مرکزی شهر برای بازدید عموم دائر است.

انتهای پیام/ج
برچسب ها: قم ، جشواره ، مد ، لباس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.