وی با اشاره به اینکه بخش اعظمی از شخصیت افراد جامعه در دوران دبیرستان شکل میگیرد عنوان کرد: معلمان به طور کلی نظام تعلیم و تربیت باید بخشی از وظایف خود را به دانشآموزان منتقل کرده تا آنها را با قبول مسئولیت به تمرینی برای مسئولیتپذیری در ابعاد بزرگتری داشته باشند.
حجتالاسلام و المسلمین سید حسن خمینی بیان کرد: آموزش و پرورش صرفا برای آموزش نیست و باید به تربیت بیش از آموزش پرداخته شود.
وی ادامه داد: مجلس دانشآموزی این فرصت را ایجاد کرده تا دانشآموزان به تربیت مردمسالاری دینی بپردازند و مبتنی بر ارزشهای دینی محیطی تصمیمگیری کنند.
یادگار امام در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار کرد: در جامعه شاهد افرادی هستیم که نسبت به انتقاد ناراحت میشوند و ریشه آن را باید در دوران کودکی و نوجوانی دانست که جمعهایی نظیر مجلس دانشآموزی فرصت مناسبی برای تمرین انتقاد پذیری و چگونگی نقد است در واقع این مجلس بستری مناسب برای تربیت هر چه بهتر دانشآموزان فراهم میکند.
گفتنی است در این مراسم حمیدرضا کفاش معاون تربیتی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش برگزاری چند دوره مجلس دانشآموزی را یکی از افتخارات بزرگ جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: انتخابات طی سه سال گذشته فصل مشترکی برای ارتقای روند تعلیم و تربیت به شمار میرود.
وی عنوان کرد: در مجلس این دوره 150 دانشآموز برگزیده شده که 5 نفر آنها جزو اقلیتهای مذهبی و 2 نفر از مدارس خارج از کشور و 3 نفر از دانشآموزان بنیادهای ویژه بودند که این مسئله نشان از همهگیری مجلس دانشآموزی در بین همه دانشآموزان کشور در سراسر دنیا دارد.
انتهای پیام /