به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ جلالالدین امیری در مراسم گرامیداشت روز بهورز با بیان اینکه تأسیس سیستم شبکه از افتخارات نظام است که به منظور تأمین سلامت در قالب شبکههای بهداشتی تشکیل شده است، اظهار کرد: اجرای شبکههای بهداشتی به صورت اختصاصی در کشور انجام شده و موفقیت حاصل شده است.
وی با بیان اینکه پشی از انقلاب، آمار مرگ و میر بر اثر زایمان بالا بود و در حد یک فاجعه محسوب میشد، گفت: خوشبختانه با تلاشهای انجام شده در حال حاضر آمار مرگ و میر مادران از 100 به 12 رسیده و میانگین این آمار دراستان پایینتر از میانگین کشوری است که امیدواریم میزان آن در سال 2025 به صفر برسد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه با اشاره به اینکه وضع بهداشت و سلامت در 20 سال گذشته اینگونه نبود، گفت: امید به زندگی در افراد در حال حاضر به 74 سال رسیده که این میزان در بین زنان به 80 سال میرسد و این موفقیت مرهون زحمات بهورزان است.
وی با بیان اینکه افتخار میکنیم که سیستم شبکه بهداشت ایجاد شده است و با بهترین شکل مدیریت میشود با تأکید بر اینکه پرونده الکترونیکی بسیاری از مشکلات را حل کرده است، گفت: اجرای برنامه سامانه سیب در این مورد بسیار مهم است و اجرای آن در استان در حال پیگیری است.
دکتر امیری با بیان اینکه برای این منظور برخورداری از سیستم اینترنت از 48 درصد به 68 رسیده و بزودی به 90 درصد میرسد، افزود: کنترل عوامل بیماری غیرواگیر باید مورد توجه باشد؛ چرا که بیتحرکی، مصرف سیگار، ورزش نکردن و....باعث افزایش مرگ و میرها شده است.
در این مراسم از الهام الوندیان به عنوان مربی نمونه کشوری، ژاله مداحی مربی نمونه شهرستان، گلسبا خلیلی و خلیل کلهر بهورز نمونه شهرستان و احمد مهدویجو، مرضیه شیری، فاطمه زارعی، رحیم رحیمیزاده، کبری بخشیراد و رضا رفیعی بهورز منتخب استان تجلیل شد.
انتهای پیام/ د