سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شاهرود؛

صادرات انگور به عنوان قطب شهرستان شاهرود معرفی شد

فرمانده سپاه ناحیه شاهرود گفت: بسته بندی و صادرات انگور به عنوان قطب شهرستان معرفی شده اند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، فرمانده سپاه ناحیه شاهرود ضمن بیان اینکه با ارائه تسهیلات به واحدهای زودبازده می توان از تنگناهای اقتصادی عبور کرد، گفت: بسته بندی و صادرات انگور به عنوان قطب شهرستان معرفی شده اند.
سرهنگ حمید دامغانی به میزبانی فرمانداری ویژه شهرستان با بیان توضیحاتی درباره نقش سپاه در تحقق اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: بسیج سازندگی با ارائه تسهیلات اقتصاد مقاومتی به واحدهای تولیدی زود بازده در رفع تنگناهای اقتصادی و ایجاد اشتغال نقش قابل توجهی داشته است.
وی با بیان اینکه بخشی از تسهیلات اقتصاد مقاومتی در غالب قطب شهرستان تعریف شده است به این صورت که یکی از محصولات شاخص به عنوان قطب شهرستان معرفی می شود، گفت: همچنین آن محصول در شکل ایجاد یک صنایع تبدیلی به عنوان برند در کشور مطرح شده و با اجرایی شدن آن صنایع کوچک و مشاغل خانگی تحت حمایت قرار خواهند گرفت.
فرمانده سپاه ناحیه شاهرود همچنین بیان داشت: با انجام کار جهادی و راه اندازی کارخانه کنستانتره شاهرود امکان انتخاب محصول شیره انگور و آبغوره به علت موازی کاری به عنوان قطب شهرستان وجود نداشت لذا صنایع بسته بندی انگور به منظور صادرات و فروش در کشور مطرح شد.
دامغانی در ادامه ضمن بیان اینکه سه میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان تسهیلات در حوزه صنایع تبدیلی شاهرود پرداخت شده است، تصریح کرد: در سال جاری نیز ۸۰۰ میلیون تومان برای حمایت از صنایع کوچک در نظر گرفته شده بود که به دو میلیارد تومان ارتقا پیدا کرد و اگر این رقم جذب شود مبلغ اختصاصی قابل افزایش خواهد بود.
وی همچنین کشت گیاهان دارویی و تولید زعفران را نیز به عنوان قطب شاهرود معرفی کرد و افزود: این صنعت نیز با راه اندازی واحدهای اسانس گیری می تواند به عنوان پیشنهاد دوم برای قطب شهرستان مد نظر قرار گیرد.
فرمانده سپاه ناحیه شاهرود هدف از اجرای طرح و ارائه تسهیلات را افزایش سطح درآمد خانوارها و توانمند شدن کشاورزان دانست و تصریح کرد: در مرحله اول اعطای دو میلیارد تومان وام در غالب وام های ۳۰میلیون تومانی به کشاورزان و پرداخت به موضوع خاص می توان یک محصول شهرستان را به عنوان برند کشوری تبدیل کرد که این امر به عنوان یک پتانسیل اقتصادی در سطح شهرستان معرفی شود.
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.