سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آبادان؛

توجه به «بیوتروریسم» در مرز شلمچه

تدابیر پیشگیرانه در بحث «بیوتروریسم» برای اربعین امسال در مرز شلمچه اتخاذ شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛کامران سالمی مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهر به موضوع اربعین پرداخت و گفت: بحث بیوتروریسم از اهمیت بالایی برخوردار است و در همین راستا و برای موسوم اربعین جدید جلسات درون و برون سازمانی بسیاری برگزار و قرار است بحث بهداشت و موادغذایی جدی تر پیگیری شود.

سالمی  با بیان اینکه امسال و با هماهنگی اداره تبلیغات اسلامی تعداد تکایا کمتر می شود و مسئولان تکایا آموزش خواهند دید، افزود: شبکه بهداشت موظف است سلامت زائران را مدنظر قرار دهد و به گونه ای تکایا آموزش می بینند که موارد بهداشتی و امنیتی رعایت شود و غذاها نیز همچون سال گذشته مورد آزمایش قرار خواهد گرفت.

وی ، به پیشرفت پروژه های عمرانی حوزه سلامت در خرمشهر نیز اشاره کرد و گفت: بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی شهید موسوی پیشرفتی ۵۰ درصدی دارد، کلینیک تخصصی بیمارستان ولیعصر نیز دارای رشدی ۳۰ درصدی است که شتاب اجرای پروژه احداث کلینیک تخصصی و بخش اورژانس بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) خرمشهر از هفته آینده با رسیدن مصالح جدید بیشتر نیز می شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهر همچنین از پیشرفت ۱۰ درصدی مرکز جراحی قلب و آنژیوگرافی خرمشهر خبر داد و افزود: این بیمارستان در کنار بیمارستان شهید موسوی در حال احداث است.

سالمی از انجام یک هزار و ۶۲۸ مورد زایمان در خرمشهر طی سال ۹۵ خبر داد و گفت: ۵۶۵ مورد از زایمان ها به روش سزارین و  هزار و ۶۳ مورد نیز طبیعی بوده که به ترتیب ۳۵ درصد سزارین و ۶۵ درصد زایمان های به روش طبیعی انجام شده است.

وی افزود: تا اواخر سال گذشته در پنج مرکز بهداشت تعمیرات کلی انجام گرفت و سه خانه بهداشت نیز نوسازی و در سال ۹۵ هفت خانه بهداشت، پنج مرکز بهداشتی نوسازی شدند و کار نوسازی دو مرکز نیز پایان یافت.

مدیر بهداشت و درمان خرمشهر از جذب نیرو در بدنه بهداشت و درمان خرمشهر خبر داد و گفت: در یک سال اخیر ۷۷ نیرو در بخش بهداشت و ۱۴ پزشک متخصص در بخش درمان جذب شبکه بهداشت و درمان خرمشهر شده و قرار است ۱۴ متخصص دیگر نیز به نیروهای متخصص این شبکه افزوده شوند.

سالمی به اقدامات انجام شده در بحث آموزش و پیشگیری نیز اشاره کرد و افزود: در مدت یاد شده، ۱۲۷ مورد پشتیبانی به افراد دارای رفتار پرخطر و معرفی ۵۴ مورد به آزمایشگاه ها نیز انجام شده و طرح مروج سلامت برای ۱۸ هزار و ۱۱۵ نفر در سال ۹۴ صورت گرفته که تا سال جاری ادامه دارد و غربالگری ۴۴۶ روستایی و ۳۶۹ مورد شهری نیز انجام و به ۱۵ هزار و  ۶۷۰ مورد مشاوره روانشانی، اجتماعی و اعتیاد ارائه داده ایم.همچنین از معدوم سازی ۴۲۰ فقره قلیان و ۳۲۴ کیلوگرم نیز موادغذایی غیرقابل در سطح شهرستان مصرف خبر داد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.